MAKE A WISH FESTIVAL @ MKC - 31.12.2009 HAPPY NEW YEAR

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
На полноќ кога ќе се спојат стрелките на часовникот затвориги очите и ЗАМИСЛИ ЖЕЛБА,

SUN PRODUCTION Present:

Новогодишен фестивал на две сцени MAKE A WISH FESTIVAL,

1 Stage,

More Info Soon,

TRANCE STAGE:

DINO PSARAS - United Kingdom - New Album Promotion
PSYCHOTIC MICRO - Israel -
Upcoming Album Promotion
PURA - Serbia
JOHAN - Serbia

PARAMATMA
ECI & DARE
BRANE - Sound Killah

И многу повееќе,

JBL Sound System,
UV - Deco: SAVE THE RAVE - Serbia, LUNATICA TRIBE
VIDEO PROJECTIONS

Локација: Младински Културен Центар
Датум: 31.12.2009
Старт: 21:00

Повеќе инфо многу наскоро...
:smir:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Уф, мамата у пичка ќе кажам само... (прејако :vozbud: )

П.С. И богами стварно испунувате желба... баш пред месеци уназад си викав како ќе дое добро Дино Псарас за НГ.

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
абе да.. али болје да не е за нова година ..:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Си пешачам јас по улиците скопски, кога одеднаш се створи Коскич пред мене со една другарка, и Коскич и вели на другарка и, дека за НГ во МКЦ ќе имало добар жур, мора да се иде, итн, итн... сево ова го кажуваше со еуфорија во гласот.

Си одам така пеш по патот прав и си викам бре, мајката, па на саем има ТоБ жур... што би можело да има во МКЦ.

И се прибрав дома, и ми светна на монитор порака од другарот Воткамикссс со линк до темава.
Мојата реакција беше :vozbud::vozbud::vozbud:
Кога ќе ми текне како поштено не истреска од земја :treskanje: минатиот пат кога беше во МКЦ... ех, Дино Псарас...

И бидејќи цела вечер ми помина со вицови да кажам за неодлучниот кога бил на психолог, и му вели:
- Докторе, многу сум неодлучен!
- Или не....

Воткамиксс... мора да се седне во кафанче да се елаборира темава СНГ 2010. :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Веќе повеќето клабери се преориентирани кон славење во МКЦ. Пишуваме еден елаборат и идемо. :vozbud:

Dino од 2006-та го неаме чуено во градов.

Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
Во најавата не спомнавме дека исто така ќе има обезбедено CHILL OUT зона за одмор...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Девојче, покрај Дино Псарас, поарно, здравје. Не треба ни чил стејџ ни размислување за други места и прослави. Оставање на кичмата vol.1 за 2010 година.

Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
Дино Псарас помеѓу Њу Јорк и Скопје го избра Скопје само затоа што има огромна почит спрема Македонската публика и сакаше оваа битна ноќ да ја сподели со сите нас тука...

Член од
20 јули 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
MKC???zarem uste postoi toa mesto?Imam dobri spomeni za nekoj zurki ama sala na strana mestoto e dupka.Mn zaguslivo ke bide.Inaku Dino Psaras e dobra opcija ama ne za nova godina...Sepak saem si e saem

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Добро е да се има и ова у опција иако повеќе сум за Саем, ама ќе видиме што ќе реши конзилиумот. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Леле кога прочитав PSYCHOTIC MICRO - Israel - Upcoming Album Promotion се наежив. Уште не ми се верува дека би дошле. Ако стварно доаѓаат дефинитивно МКЦ ќе ми биде прва опција за Нова Година. Space Cat не ми прави нешто голем мерак, а Dino Psaras иако е топ - Psychotic Micro се мои луѓе. Со нив почнав да слушам транс. Уште се ежам на некои песни како оваа:

Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
Леле кога прочитав PSYCHOTIC MICRO - Israel - Upcoming Album Promotion се наежив. Уште не ми се верува дека би дошле.
Зашто не би ти се верувало, настапот за нив у Скопје е подолго време договорен. Новиот албум се вика BREAK THE FLOOR и ќе биде сплит издание. :smir:

BTW... Кој бил у МКЦ на последните журки добро знае дека сега има добра вентилација. Местото се реновираше и многу работи се подобрени.
Ќе биде декорирано со специјален новогодишен декор со помош на нашите пријатели од Србија SAVE THE RAVE, а и Lunatica Tribe.

:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom