MAKE A WISH FESTIVAL @ MKC - 31.12.2009 HAPPY NEW YEAR

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
43
Поени од реакции
1
Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii predosecam nezaboravna nova godina:vozbud::vozbud: Dino Psaras i Psychotic leleleleee remetenjeeeeee definitivno prva opcija za Nova..kakov saem bravo bravo samo taka prodolzete:wink:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Параматма за двата проекти се класа...на времето беа ок (Дино и П. Микро), сега ми се тиње (без навреда)...разлика укуса јеботе :icon_lol:
Како и да е, имајте добар провод.

Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
Параматма за двата проекти се класа...на времето беа ок (Дино и П. Микро), сега ми се тиње (без навреда)...разлика укуса јеботе :icon_lol:
Како и да е, имајте добар провод.
Dino ima nov album i e highlight do sea... Na psychotic micro za brzo vreme ke im iskoci split izdanie. I dino i psychotic se majstori za atmosfera zemajki vo predvid se, izbor na muzika, miksanje pa se do kontakt so publikata. Znaat da napravat atmosfera bash kakva shto treba za edna novogodishna vecer, shto treba da bide posebna :smir:

Pozdrav

Член од
21 јануари 2008
Мислења
43
Поени од реакции
1
Za Psychotic sum siguren deka ke napravat ludaaaaaa i nezaboravna atmosfera koj bese 2006 vo muzej si znae:)))))Isto taka i od Dino ocekuvam lud nastap pozzz se gledame na zurce:vozbud::vozbud::vozbud:

M

M del Mar

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: значи поим неам каде би идела за нова, ова е една од добрите алтернативи, меѓутим ќе треба сама да идам :tapp:...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Многу ми прави мерак понудава. Уште да најдам некој да ми прави друштво - таму сум.
BTW: цена на влезница кога ќе биде објавено?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom