MAKE A WISH FESTIVAL @ MKC - 31.12.2009 HAPPY NEW YEAR

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не се истепаш на тренс, фејкер си :icon_lol:
Демоде е типци без кичми да шетаат и да проповедаат мир и добрососедство.

Све падна у вода на крајот а и негде околу 3 кога се залупаа.

За тоа што е деси на крај немам зборови (буквално 3/4 минути се тепаа надвор 10 на 10 летаа шишиња,шипки столици и што не.......Бев во супер друштво и се беше супер додека сељачиштата не се убија од маање. Алал да ви е опен мајнд "трансери" :pos2:

Ни F од тепачка невидов -.-
Штета :(

Daj kazete kakva bese zurkata se na se, luge imase mnogu ili slabo?

Благодариме на сите што дојдоа и ја поддржаа оваа журка, и не направија задоволни на нашиот труд. Една од најдобрите наши журки дефинитивно во секој поглед. На главната сцена имаше доста народ беше опуштено, ама на македонските психоделии беше газење не се дишеше. Супер публика одличен вајб и најубава атмосфера.

Многу ми е жал што после журката надвор некој се степал но тоа не зависи од нас.

A во врска со тоа дека картата на врата била скапа во никој случај не можеме да се сложиме, цената на картата и за на врата и за предпродажба беше екстремно ефтина што не било случај за друга новогодишна ЖУРКА, а да не зборувам за дифолт журки.

Поздрав и се гледаме на 15ти Јануари во Клуб BeTwo - Filteria - Live :baeh:

Патем, респекат за момакот, кој и да е, шо рокаше гнасен барабан и бас до 12, ми го напраи кејфот тотално!

Онака, момакот треба да е пример на лејмовер и гејЈоле и нивната вегетаријанска џангл манџа! Момаков рбетот низ гз ми го ибаци со Spor, noisia, future prophecies, Black Sun Empire, Apex n' all dat sheet.
Поштуем тотално ... Дефинитивно нај мрсна манџа шо сум сркал до сеа, сеа за сеа (:

А што се тиче све остало, жур на место. Сериозно...
Многу дрога = Многу среќни фаци = Убава атмосфера (:

Две замерки до организација.

1.Озвучењето не беше исто на двата подиума.
2.Подобра вентилација исто така немаше.

Leleeee lom zurceto partali super pomin si znaat tie so bea:vozbud::vozbud: poz i se gledame na naredna zurka

не слушам псај ама Дино Псарас е формула 1 за Спејс Кет. :D

инаку не бев ни на двете журки (саем и мкц). тапа ми беше понудата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom