Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Море налет психо-ментални јадови, мака ми шо ми дојде и јадам ко говедо!
Алоо, од 7ми се ослободив само за да дојдам дома....И ДА ЈАДАМ!!!!!!! АМмммммммммммммммммммммммммммммммммммм

Мака ми е од сите глупи професори....
Мака ми е од сите нив...
Мака ми е од нивното "оценување"...
Мака ми е оти некој што поима нема поминува одличен, а не знае ни пола од мене, а јас кутриот кај заглавив....
Мака ми е од баба ми...ме труе...досадна е...
Мака ми е..........

Мака ми е од срањето со кое што пораснав!

Мака ми е што имам да си пишам на темава две - три работи, а не можам. Уствари, кога ќе размислам, и подобро што е така. Кајнд оф услуга.

***​

Море кој ми ги ебе маките. :pos: И онака работите се веќе поарни и ружното проаѓа док` пишувам ова, после ќе ми ојде пола саат па ќе си бидам со прстот в уста што не сум избришала постов. :icon_lol:

Да не го бришам... Мака ми е од топлото. :pipi:

Мака ми е од прост народ низ град.
Мака ми е што има работи што сакам да ги кажам а неможам.
Е мака ми е....

Мака ми е, денеска ми кажаа оти многу сум ослабел :kesa:

Мака ми е што заради нечија себичност, страда личност која не треба да страда и се повлекува во себе, со ништо не го заслужила тоа, а уште повеќе мака ми е што таа личност ми е многу блиска и не можам никако да и помогнам, а пред мои очи ја гледам како и е тешко и како има солзи во очите.

Мака ми е што некогаш возрасниве ми изгледаат како недораснати, празни и плитки. Некогаш не е доволно само да мислиш добро. Ако воопшто се мисли на некој друг освен на себе.

Мака ми е што неможам да заспивам рано. Тоа доведува до често успивање, каснење или испуштање на важни работи. Мака ми е што денес токму поради тоа, морав 13 сати да се вртам у круг. Толку ситни детали можат да направат да не функционира се како што треба. Не дека се битни многу, но ете ми прават проблем. Сакам да ги знам, за да може се да биде беспрекорно. Мака ми е од компјутеров. Сакам барем една недела одмор од него. Мака ми е што луѓето што ги највеќе сакам ги гледам ретко. Мака ми е од цигарите, не ги можам веќе. Мака ми е. :nesum:

Не ми е мака, повеќе чудно и скоро патетично ми е кога луѓето очекуваат коректен однос кон нив кога не ти го даваат назад, смешно е, делуваат наивно ебате, мака ми е за нив.
Ете зошто ме привлекла темава.:retard:

Мака ми е од јадење!
После олку храна во мене - треба да не ставам ништо освен зелка во уста, бар една недела!

Мака ми е бе.
Не е фер.
Ниедна страна не се отвара,освен Кајгана и Илузионист.А да,и блогот.
Не ми се веруе.

Мака...
Мака.....
Не ми е мака.
Ослободна сум привремено од маки.
Денес сум мало добро воспитано девојченце.
Ми рекоа исчисти се од лошите муабети што сама со себе си ги плетеш, и така направив.
И добив дебело чоколадо.
Ама јас сум на диета.
Па парталавото детенце на комшиите бидна насмеано.

Мака ми е што неможам да заспивам рано. Тоа доведува до често успивање, каснење или испуштање на важни работи. Мака ми е што денес токму поради тоа, морав 13 сати да се вртам у круг. Толку ситни детали можат да направат да не функционира се како што треба. Не дека се битни многу, но ете ми прават проблем. Сакам да ги знам, за да може се да биде беспрекорно. Мака ми е од компјутеров. Сакам барем една недела одмор од него. Мака ми е што луѓето што ги највеќе сакам ги гледам ретко. Мака ми е од цигарите, не ги можам веќе. Мака ми е. :nesum:

Треба ја и ти да се видиме :vozbud::pos::pos::pos:

Инаку мака ми е од муабети кои немаат смисла

Мака ми е кога нема резултати...
Мака ми е што дигам темпшература кога не треба
Мака ми е што поради тоа не бев на Паркети
Мака ми е што сите отценки ми мањкаат за еден поен
Мака ми е од арогантни дебилни и јас све знам асистенти
Мака ми е од факултетов воопшто
мака ми е кога сите што ќе ме видат ми кажуваат дека сум здебелена и уште ми објаснуваат дека убаво ми стои
Мака ми е што немам газ за некои работи
мака ми е што газето толку ми се зголемило што неможам да си ги натнам омилените фармерки
Мака ми е што ми се јаде
Мака ми е од скопјето
Мака ми е од моите дома
мака ми е од уфилмани машки: јас и светот е мој
Мака ми е што имам римско кое е досадно
Мака ми е што незнам кого сакам
Мака ми е што ми се вртат мал миљон луѓе од минатото со кои незнам дали сакам да бидам
Мака ми е што неможам на сите да им угодам
Мака ми е што се дерам и на тие што не заслужиле
мака ми е што морам вака некому да се празнам
мака ми е што неможам да заспијам
мака ми е и што неможам да се изнаплачам
мака ми е што неам причина за да можам да се изнаплачам
оффф....
доста ми е од макиве денес

ЕДИТ: мака ми е ко ми ѕвонат анонимно,претерано мака... најмака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom