Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што ова ни се случува...
Мака ми е што неможам барем да те видам...
Мака ми е што неможам да те гушнам и бацам...
Мака ми е што неможам да ти го докажам и да ти го кажам лично тоа што го мислам...
Мака ми е што неможеме да си го реализираме сето тоа што си го замислуваме...
Мака ми е што сме толку далеку...
...Ми недостигаш премногу:nesum:

Мака ми е...што ни скоро и да не ми е мака што завршивме.
Заслужуваш повеке.

Maka mi e shto e olku ladno.
Maka mi e shto sum nastinata i sto ne mozam da funkcioniram normalno.
Maka mi e shto ne mozam navecer da spijam ubavo i da se odmoram.
Maka mi e od shkolo vekje AMAN da dojde raspust.
Maka mi e ...

МАКА МИ Е ОД...
мака ми е од необразовани американски политичари , кои работат против мојата држава
мака ми е од простодушноста на нашите 25 % од населението
мака ми е од европа која нема познавање на историјата и дозволува новокомпонирани народи да ги загрозат староседелците...
мака ми е од луѓето кои неможат да ја согледаат неправдата која им ја наметнуваат...

Мака ми е што не се аплоадираат сликиве, ништо друго :)

Мака ми е што ми се смешни наведениве маки ... ако се тоа маки, јас ќе се самобанирам засекогаш.:nesvest:

Мака ми е од луѓе што за пар саати исполнети со турбо-фолк и алкохол би ја продале и мајка си.
Мака ми е што гледам како мои драги луѓе слепо се придржуваат кон медиокритетот.
Мака ми е што е Нова Година.

Мака ми е што на некои нема да можам да им дадам честитки :(

Maка ми е што вложувам толку многу љубов во она што го правам, и за што?! За некој/а си шеснаести/а да го има тоа што треба да е мое? Мака ми е што... Себе се давам кога сакам нешто да успее, а на крајот не добивам ништо од тоа. Па и во туѓи раце ми оди заслугата, како капак на се`.
Мака ми е што кога ќе ме бутнат, секогаш сама се исправам. Епа нема. Ме скршија, и сега немам намера со прст да мрднам. Додека не ми ги залепат деловите тие што се виновни за тоа, не сакам ништо друго да знам.
Доста ми беше.
...:icon_conf

Мака ми е што мора секогаш нешто да се заебе.... Многу ми е мака! И тоа кога е најубаво, мора нешто на лошо да тргне, веќе незнам ни дали да се радувам кога ќе дојде доброто.... Ептен ми е мака што испадна вака.... А најмногу ќе ми биде мака ако до нова година не се подобри.....

мака ми е од просторот кој загушува
мака ми е од интелигенција која всушност и не постои
мака ми е од надменост на празни души
мака ми е од нејасно согледување
мака ми е од недокажани мисли ...

Мака ми е што никогаш нема да ги прочитам повеќето од одличните постови напишани на форумов
оти се од поодамна и измешани со премногу други и така копам и барам игли во сено.
Мака ми е што сум свесна дека и од мене најдоброто нема да го видат оние „вистинските“.
Ќе биде потиснато од нови постови и заборавено.

Се чувствувам како Диоген (филозоф...) на Гробиштата на умрените миленичиња (филм...) :wink:

Maka mi e shto kolku i da se trudam da dokazam na nekoj deka mislam dobro...me svakjaat pogreshno i se jas kriva..ama ako..barem jas si imam cista sovest.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom