Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што му поверував на оној mRnO и го избришав бројот на _ _ _ _.
Мака ми е што на моменти многу верувам во луѓето.
Мака ми е што ми е мака.:nesvest:

Не ми е мака... еми не можам да објаснам како ми е, кога некој ќе добие некоја повисока функција(било каде) мисли му дале титула “БОГ“ и мисли дека сите ќе му се поклонуваат и ќе му јадат од рака... оф, Господе, те молам помогни им на таквите да се опаметат и да се спуштат малце на земјата и да им текне дека се само обични смртници.
Амин.:se_ molam

Мака ми е што не ми е мака, дека ми е мака! (читајте убаво не е зезанција има суштина)

maka mi e toa sto ne sum vo makedonija momentlano i sum daleku od moetosrce sunshinebaby i maka mi e toa sto ona se smrznuva a ja idam na plaza tuka:baeh:

Мака ми е...премногу ми е...се нервирам.
Како може бе воопшто да ми даваат такви предлози,па и одозгора да ме убедуваат дека тоа е вистинското за мене...аман бе,не знам ја шо е вистинското решение за мене...
Значи ке одите како шо треба,ке одите и на крај ке ја испосерете цела работа...
Е знаете шо?НЕ ОДАМ!!!НЕ МРДАМ ОД ЕБЕНИОВ ГРАД!!!НЕ СЕГА,НЕ УТРЕ,НЕ ПО ЕДЕН МЕСЕЦ....АБЕ НИКОГАШ!!!
Се надевам дека доволно убаво се објаснив самиот себеси...

Мака ми е кога гледам како нечии туѓи животи се контролирани од сосема трети личности....

Maka mi e shto sum stanala mnogu paranocina i posesivna.
Maka mi e shto sum pesimist najgolem.
Maka mi e shto neam doverba u lugjeto.
Maka mi e shto ne mi teknuva od shto drugo mi e maka..

Мака ми е за многу работи...ќе речат не проживеала ништо...но глупави се...не сваќаат.Ама ќе дојде и тој ден.

Maka mi e sto denes vnuceto mi polni 4 godini a jas ne mozam da go gusnam i da go bakam da mu kazam vo lice "golem da mi porasnes tetino"
Maka mi e sto veke edna godina me nema gusnato so negovite mali, slatki racenca i me nema baknato.
Maka mi e sto ne sum slusnala "Te sakam Anje" od nego mnogu odamna!
Maka mi se to placese na telefon koga mu se javiv da mu cestitam rodenden. Maka mi e......................

мака ми е што дадов 450 евра за професионална опрема за декодирање на самсунг и пак неможам сите самсунзи да ги декодирам...
мака ми е што на mr.Elco ке морам да му го праќам самсунгов дури до Романија само за да го умртви и да ја направи солуцијата за декодирање достапна за сите негови корисници...
мака ми е што изгубивме 4 дена по 6-7 саати на самсунгов по ѓаволите!!! синоќа до 01 останав.... ама ако... ќе ми се врати трудот, некад!!! F*CK YOU ZULEAAA!

Maka mi e so dadov 7000 den za patiki... a zs? samo zoso bile dzoa od Runi... glposti ajtt:drk:

мака ми е од незнаење
мака ми е од прази муабети
мака ми е од ароганција
мака ми е од наметнување
мака ми е од неразумни
мака ми е од авторитети , несвесни за своето битие
мака ми е од човек кој не се цени себе си
мака ми е од човек кој се преценува
мака ми е од мене ....

Мака ми е шо имам 300 обврски
Мака ми е шо и се дерев на сестра ми:(
Мака ми што ќе спијам 6 сати..

Мака ми е што немам виза за да одам во Манчестер на Олд Трафорд за да го гледам Манчестер Јунајтед

р.s.и за некои други работи:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom