Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е,преку к*р од сите гомнојадци што обожаваат да се мешаат во туѓи животи и да ги уништиваат истите.
Преку к*р од сите што мислат дека имаат доволно авторитет за да плукаат некои под нивно ниво!(А баш се прашувам на кое ниво се замислуваат дека се???)
Па нели имаат личен живот што треба да си го гледаат?
Или доволно им е уништен и мизерен,па ќе си лечат комплекси на некој што пробува да си го направи подобар животот?
Ах...кога ќе се свестат се прашувам...

Мака ми е,преку к*р од сите гомнојадци што обожаваат да се мешаат во туѓи животи и да ги уништиваат истите.
Преку к*р од сите што мислат дека имаат доволно авторитет за да плукаат некои под нивно ниво!(А баш се прашувам на кое ниво се замислуваат дека се???)
Па нели имаат личен живот што треба да си го гледаат?
Или доволно им е уништен и мизерен,па ќе си лечат комплекси на некој што пробува да си го направи подобар животот?
Ах...кога ќе се свестат се прашувам...

Истото што јас сакав да го кажам само подобро :)

Од тоа кога лугето плукаат по некој што не го ни знаат, коа го нарекуваат патетичен, очаен и глуп и со тоа мислат дека ке напраат којзнае каков сеир и сите ке се смеат на тоа и ке бидат главни.....
Епа сеирот ви е баш таков....патетичен очаен и глуп, прекинете веке еднаш да се мешате у туѓи штипки. Ништо не постигнувате со такво однесување само себеси се брукате со тоа ваше размислување.

Мака ми е...оти?...Оти лугето мислат дека можат да ми кажат што да правам.Мислат дека ме засега нивното мислење за мене и за мојот живот.Некако се осекам дека никој не ја посакува мојата срека.А јас...сакам сите да бидат срекни.Да си го живеат својот живот и само едно...да ме остават да си го живеам мојот без приговори...Правам што сакам се додека тоа не засега некој друг.Зошто морате да ми се мешате,јас не ви штетам на никој...Get a fuck out of my way...cause it`s my life...

Мака ми е зашто заврши....

мака ми е зашто ке си оди..и можеби никогаш повеке нема да го видам

Мака ми е што цело време донесувам погрешни заклучоци.
Мака ми е што премногу се надевам.
Мака ми е...

Мака ми е што сум жена више, аман. pms:
Овие 5 дена во месецот сериозно ми е мака.
Па ми прекурчи веќе да пребледувам од болка, да чувствувам ножеви у јајници, да се виткам од кичмава, да не можам да мрднам од кревет.

Абре мажи бре, не сте свесни кои среќници сте тие 5 мрачни факинг блади денови...

maka mi e so sekad koa se banjam mi snemuva topla voda......aaaaaaaa.........:tapp:

Мака ми е што не знам како да се изразам.
Мака ми е што јазикот ми е побрз од мозокот,па ќе лупнам нешто за кое што после ќе се каам уште 10 месеци.
Мака ми е што сум премногу емотивна.
Мака ми е што не се разбирам самата себе на моменти.
Мака ми е што сум премногу тврдоглава и горделива.
Мака ми е што сум кукавица и немам храброст.
Мака ми е што во јавност сум весела и среќна,а уствари душата ми плаче.
Мака ми е што плачам.
Мака ми е што ми се спојуваат жичките.
Мака ми е од тоа да се тешам дека надежта последна умира.
Мака ми е што ми е мака.
Апсолутно за истите работи ми е мака, само со една мала промена во врска со болдираното
-Мене па ми е мака што кога и да ми плаче душата незнам да сокријам и не умеам да се смеам во јавност кога сум тажна. За тоа мора сите да дознаат у пм:nerv:
-Мака ми е и што ми се скрши ноктот па сега сум како саката со четири долги а еден мал нокт на едната рака
-Мака ми е што не излегов вечерва.
-Мака ми е што не ми дојдоа гости
Мака ми е што не сум утре на факс, ќе се здосадувам (не верував дека толку ќе почне да ми недостига)

мака ми е што не ми се приспива а за отприлика 3 и нешто саати би требало да се разбудам (доколку сега спијам) за на факултет :tapp:

...мака ми е што морам да трпам разни сра*а кон мене во животот
...мака ми е што ми ја гушат мојата радост
...мака ми е што нема за когo да живеам
...мака ми е што неможам ништо да сторам
...мака ми е што понекогаш не го сакам животот
...мака ми е што понекогаш мразам што постојам
...мака ми е што нема слога
...мака ми e што животот ми се претвара во пекол
...мака ми е што никој неможе да ми помогне
...мака ми е што не можам да се смирам
.......едноставно мака ми е od животот :( :( :(
....но сигурен сум дека барем еден ова ќе го прочитам...ќе го смени изразот на неговото лице...што за миг ќе го чувствувам тој некој близок :( :( :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom