Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
мака ми е што очекуваш од мене све јас да правам
мака ми е што на моменти не приметуваш дека постојам
мака ми е што мораме да се расправаме и одма да се смириме за да поеке се зближиме
мака ми е што неможеш еднаш јас коа ке побарам нешто да ми удоволиш
мака ми е што се правам дека не приметувам и излишувам грешки на другите иако ми згрешиле
мака ми е што секогаш морам на кајгана да се истурам за маките што ги имам а неможам на некој друг

Мака ми е од сите човечки гомна околу мене , од луѓе кои не го заслужуваат епитетот луѓе , мака ми е од прост народ кој ме опкружува , кој мисли само на себе , денес едно , утре друго .
А наголема мака ми е од нозпт кој ми е во грбот денес , боли , али ако ќе трпам , what doesen't kill me , makes me stronger !!
Мака ми е и од .... аххх батали ...

Мака ми е ... стварно поверував дека си бил сменет а усвари пак си истото г***о и п***так како и секогаш шо си бил... Џабе мојата баба не викаше '' волкот ја менува кожата ама не и ќутта'' ццц

за да не ви биде мака,не се замарајте за ништо...la vita e bella...

~*~

Мака ми е што не ми стана порано јасно со какви гомна сум си фатила работа.Зошто од просветители облечени во „борџијански“ одела ми е преку куров.
А да, мака ми е што ми е отечено окото и што се маткам по болници една недела веќе, аман, нека ми го извадат!Неспособни!:luta:

Мака ми е што си толку "глупав" и не разбираш некои работи кои цело време ти се пред твоите ебани очи...како можеш да си толку слеп? И како можеш да започнеш некоја работа а да не можеш да ја довршиш!?
Мака ми е од тебе!
Мака ми е што се нервирам за работи кои не вредат...
Мака ми е што мислам дека јас сум крива...а знам дека си ТИ, или не...:toe:
И мака ми е што сум збунета и сите ми велат различни работи...у п.м.

Мака ми е што не го видов ТрН во саботата.:nesum:

Мака ми е од амеби што ми доаѓаат дома и продаваат повеќе памет од што имаат. Мака ми е од нивната неодговорност, лицемерност и 100% чиста, нерафинирана дрскост.

Мислите дека можете да ме газите?

Ај да ве видам. Вчера падна еден, спремен сум за уште.

Мака ми е од луѓево бе, премногу ги имам у животов и секој еден го доживувам ко додатен проблем. Немам време за се, не можам да бидам тука за секого, трагичното е шо ми пука филмот баш кога највеќе сум му потребна на некој :( у случајов на мама, не можам да ја гледам ваква :( мака ми е шо у последно време си се разочарувам себеси, шо вака се понашам, можеби и сум само себична...

Мака ми е од воа глупавиве празници, страшно ги мразам, зошто мора да ги има, досадни гости шо кмишат по цел ден и едни те исти расправии секоја година АМАН!

Мака ми е од ебаниов дефицит на оптимизам, сегде го има :nerv:

И да мака ми е шо сум на некој начин заглавена тука, не на некој него буквално така се чувствувам, ми требаат само неколку основни работи за живот, си требам самата на себе и тоа на подолг период, и толку, не ми требаат луѓе, не ми треба секојдневие, стварно ми е мака од се* :(

*Газе празнично расположение, знаеш каква сум... не може да ми биде мака од тебе :back:

Мене ми е мака од тоа што се` функционира преку врски да му е*** :678:
И на лекар и на школо и на факултет и на работа.
Во ова време мораш да бидеш непоштен за да можеш да стигнеш до некаде, да станеш нешто. Во спротивно (на пример) ќе ти стават некој лигуш за шеф (или директор) на работа и ти после цркни од мука зашто си учел цел живот си се мучел и на крај да ти дојде некој што нема завршено средно да ти шефува
уф!:47:

Мака ми е што не ти е уклучен телефонот...баш сакам да се расправам со некој......добро де со тебе :pipi:

мака ми е што не си тука сеа до мене ...
мака ми е што така ти направив и нема никогаш да соберам храброст да ти признаам.
мака ми е што некогаш ептен избрзувам
мака ми е што така и праам на мајка ми да се секира
мака ми е што и после се пак си терам по своето ама што да праам :)
мака ми е за уште многу работи , ама не ми текнуваат сеа..
ааа.да... мака ми е што не ми пиша порака ноќеска а ми вети!

Мака ми е не ми се оди на факултет.

Мака ми е што синоќа се испијанив и сега се ми е пореметено:nesvest:

Мака ми е што неделава се осеќам запоставено.
Мака ми е што денов беше глуп.
Мака ми е што не излегуваат фер некои работи ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom