Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е зашо не можам да помогнам на една личност што многу ми значи...аман до кога веќе ќе гледам како луѓето си ги уништуваат животите..., а ја да не можам да им помогнам,:(:(:(,, или можам ама никако да успеам...:(:(:(:(

мака ми е заради тоа што приказната се поторува. а јас немам ни надеж ни живци за да се борам. жалам.

Мака ми е што толку бев искрена и отворена со моите чувства и што тоа го искористија.
Мака ми е од толку многу работи...
Мака ми е што имам толку болка насобрано во мене, но не можам да зборувам за тоа.
Мака ми е....

Мака ми е од стомаков....

~*~

За ништо не ми е мака, апсолутно за ништо во мојот живот не ми е мака, не ми е криво.Вечерва, животот има смисла, а јас ... ма јас сум просто среќна и конечно ми е јасно, ништо не ме урива, најмалку маката!

Мака ми е што секогаш успеваш да уништиш се!

Мака ми е од ова факинг глупо време и од ветрот.

Мака ми е што вчера вечер не се видовме.
Мака ми е што нема што да се прави , а досадно е.
Мака ми е затоа што не знам како ќе биде вечер во град..

Мака ми е ...

ZA NISTO NE MI E MAKA! SE E ODLICNO! A AKO MISLIS DALI SE KAAM ZA NESTO STO SUM NAPRAVILA! NE, PA POMINALO I DA MI E MAKA I DA NE MI E NISTO NE SMENUVAM, PA ZATOA NE MI E MAKA! SI GO SAKAM ZIVOTOV!

Мака ми е ... зошто мораше да се случи она во четвртокот?
Се надевам дека се ќе се среди... Не може ова веќе вака нели?
А и времево, толку е ладно ...

мака ми е што сите мислат дека можат да си поиграваат со мене
мака ми е веке од овој студен ветер сакам малку топлина
мака ми е што немам на кого да се испразнам кога ми е потребно тоа
мака ми е што околу мене нема никој кој сака да ме ислуша
мака ми е веке да ја барам љубовта се откажувам
мака ми е од оваа борба со животот..оставам се на времето

so da se pravi nema spas, the same old story, again and angain. the same old girl, the same old way... maka mi e, no nema nadez. edinstveno nesto e da prodolzam ponatamu.
p.s. viktorgg jas se izvinuvam so ne pisuvam na kirilica, no ovoj kompjuter nema. znam deka ti vetiv, ama...

Мака ми е од циниците што ги има околу мене,мака ми е од ‘‘другарите‘‘ кои само гледат да те изнервираат, мака ми е што луѓето околу мене не се воопшто созреани, мака ми е што имам другари со кои не може човек да си направи муабет, мака ми е што мислев дека постои вистинско другарство, но тоа е само една голема лага, не не постои вистинско другарство..,
... мака ми е што не можам да се видам со неа, да ја изгушкам..., мака ми е што не можам да им вратам на оние што мене ме прават ваков-тажен и тоа само за да не ги навредам,...али јебига таков сум...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom