Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е од тебе! Од тебе и од се' твое, твоето лице, твоите бакнежи, твоите прегратки, твоите тешења, твоите зборови, твојот мирис, твојот поглед, твоите нежни допири..... Буквално се'... Незнам како можеш да бидеш ваков... Неможам да сфатам зашто си ваков... Што се случи, каде отиде твојата љубов која „секогаш ќе постоеше, без разлика каде си и со која си“? Или тоа беше една од твоите милиони лаги за само да го добиеш тоа што го сакаш? Не те препознавам веќе... Можеби е моја кривица, што се отворив и секогаш се' ти кажував, што те сметав за некој на кој можам да се потпрам, некој кој секогаш ќе биде таму кога ќе ми треба и ќе ме утеши... Ама изгледа ти го искористи тоа за да ме читаш како селски буквар и да си играш со мене.... Те сметав за другачие... Се покажа дека си ист како и сите машки.... Си го покажа правото лице, а јас бев глупава што досега бев заслепена од љубовта.... Мака ми е од сите вечери кој ги поминав плачејки за тебе, што пролеав толку солзи што не ги заслужи.... Не ми е јасно што ти стана? Што направив? Што ти го смени мислењето?.... Сакав да се вратиме пак по старо да биде ама очигледно веќе не сум доволно добра за тебе... Нема друга објаснување....Да ме сакаше барем малку ќе дозволеше да пробаме, а не да се правдаш со тоа дека ќе се караме многу..... А јас незнам ни зашто те молев... Никоја нема да те сака како јас, верувај ми.... Ти секогаш ќе ми останеш во срцето, да знаеш, затоа што со тебе поминав многу прекрасни моменти кои никогаш нема да ги заборавам, ама прашањето е дали и јас ќе ти останам во срцето како што ми кажа?.... Колку да знаеш, нема веќе ништо помеѓу нас, ама овој пат е најсериозно, можеби ќе ми биде тешко ама ќе издржам.... И ова ќе ми биде УШТЕ ЕДНА лекција дека не треба да се отварам на секој, а особено не на машко.... :nesum:

Мака ми е шо секогаш се’ дознавам последна, а се работи за нешто во врска со мене. И мака ми е шо имам таква другарка шо од пуста љубомора секогаш ја извртува вистината и ми кажува работи на начин како шо неа и’ одговара и то иронично:nervoza: Само поради то шо е љубоморна дека сум среќна. Ех, каква другарка сум имала значи. :nerv:

Мака ми е од учењево, ај нека дојде распуст веќе еднаш да научам дабордам конечно, и да си пројдам закон и да си фатам дечко :pos:

Мака ми е, и тоа многу. Можеби најмногу до сега. Да кажувам за што се` во моментов ми е мака... Е тоа би траело. Затоа, нема за се`.

Мака ми е што пред речиси 20 дена си отиде многу важен дел од мене, за што се` уште не сакам да зборувам.
Мака ми е и ти што си замина. Ме боли како брат да изгубив. Ама овде не можам, и не сакам повеќе. Сама на себе си реков крај, и тоа е тоа, мојот збор барем си го почитувам, па што сака нека е. Се` што имав, ти кажав пред 6 дена. А ми недостигаш многу! И секогаш ќе, патем.

Мака ми е што не знам како со луѓето што ги сакам. Што не го враќам времето. Што морам некој да го доведам до ивица на нервите и нак*рчам до даска така што ќе ми рече во афект работи што не ги мисли, за потоа да ме мрази, а јас вечно да жалам што сум се однесувала инфантилно и непромислено. Мака ми е што во изминатиов период ми се собра малку повеќе, што ме исплаши зашто до сега не ми се случило, а јас го уништувам единственото добро што ме држеше сето ова време. Единственото убаво што го имам (или имав, не знам).
Мака ми е што за толку време не научив...

Машала, партал ми била главата...
mysmilie_449.gif

Едит: мака ми е што ова е на непроспиено и со вжештена глава, што значи могуче е дебело да зажалам.
mysmilie_448.gif

Мака ми е шо 100 пати ја отворам темава и никако да постирам, се абе ај ќе помине, ама не му се мине изгледа.....

Мака ми е бе :( у секаква смисла на зборот, на секој можен начин, од се и од ништо мака ми е!

Мака ми е од вие дома, од ебанава атмосфера, од куќава..... шо сум ја издувен вентил?! :nerv: Сите на мене ќе си лечите комплекси и нервози, ќе ме замарате со ваши срања и проблеми.... разведете се веќе еднаш у пм и готово!

Мака ми е од гаднава потреба да се чувствувам сакано. Мака ми е шо се чувствувам ко да не припаѓам на светов, шо нема никој да разбере, мака од самата себе too much сум си.....

Мака ми е од тебе ма!!! Како може да постои такво живо суштество шо се лути за најмали и најнебитни ситници, и сепак... повеќе ме нервира фактот шо секогаш те трпам и чекам да ти помине!

Мака ми е шо не можам да преминам преку некои работи и не знам дали ќе можам, мака ми од моментите кога ми фалиш....

Мака ми е од компјутеров и зависноста од него!

Мака ми е и од тебе :( светлата точка шо и не е баш така светла :pos: шо ти требаше баш сеа да ми се појавиш у животов?! Шо ми треба и мене да се навлекуам на тебе, одам против самата себе, против сопствените приципи, правам работи шо не ги сакам само за поминаме саат два заедно!

Мака ми е од времево, нејкум зима!

Мака ми е за nirvana моментот :( тоа па да ти го прекинат.... Joцо беее :( безосетник мх!

Мака ми е шо денот има 24 часа, никогаш не ми стасуе време, малце ми се па.....

И веќе ми е мака да пишувам, ај доста беше :)

... says:
friends are like books, u dont always use them but u know where they are wnem u need them
... says:
friends are like condoms, they always protect u when u have problems
εпз Miss Andrea εпз says:
epa izvini
ama ne sum nekoja sto saka da bide iskoristuvana
tie izreki ne mi vrsat mene rabota
koa nekoja mi e drugarka,ne ja koristam samo koga mi e tesko
... says:
aha
... says:
epa dobro togas, izvini, ne sum znaela deka taka ne treba
... says:
moja greska ondak

...

Мака ми е од лажни пријатели бе...како да не ми е?!:nervozna:

Мака ми е од некои работи поврзани со факултетот.
Мака ми е што сум хронично уморна секоја среда и петок.
Мака ми е што утре полагам и стомаков ќе ми се распара уште малце од страв.:nesum:

maka mi e od rabotava preku tase veke uste malku i toa ke bide
maka mi e sto cel zivot se uletuvam na pogresni devojki
maka mi e so dve god. go vlecam eden ispit dodusa dva bea ama eden skinav prosla sesija
maka mi e od sam sebe ponekogas sto neznam da gi cenam onie mali vredni raboti sto koga se gubat dobivaat na znacenje
maka mi e ma se u k...c neka ide veke nemozam ke pobudalam aman bbbbbbbbbbbbbbbbbbb pa i sportskava neke da upali a so ubavo pocna lele ma dosta e more maka mi e sto otidoa mladi ludge od ovoj svet ma jebi se zivote ke dojdat i moite 5 min. pa ke vidis ubavo

Мака ми е што нема овие денови да те слушам толку често,ќе ми недостига твојот нежен глас кој ме смируваше и расположуваше.Ќе ми недостига нашето маратонче ДУШИЧКО МОЈА СЛАТКА,многу,многууууу.......ТЕ ОБОЖАВАМ............:back:

Мака ми е кога помислувам дека си поред него. Знам дека така треба да биде, но што ЈАС да правам со тоа. Ништо - само ќе чекам и ќе се надевам на подобро утре. МАКА ми е, ЖАЛ ми е, КРИВО ми е.
Знам дека ти добро го знаеш ова, но знаеш и самата дека така мора да биде.
Јас не бегам никаде.
Ќе чекам - сум чекал и ќе чекам ...
Те молам, мојата мака да не ти биде ѕвезда водителка.
Пушти ја самата нека згасне или засјае. Голема си, нели ?
Знаеш како да постапиш. Ја почитувам твојата одлука. ЗА НАВЕК.
(Милијарди пати повеќе) - Знаеш. :back: :back:

Мака ми е што ми се иде у WC а немам тоалетна:) Се шалам. Не користам тоалетна :) Пак се шалам . Ми се спие беее. А и стварно мака ми е.Незнам шо да правам.Се мислам за неколку работи.Тежак је овај живот ал да се живи мора. удри бригу на весеље.

Мака ми е што сум разбуден од 5:30, што не можам да спијам а очајно ми е потребен сон...Мака ми е што знам дека треба да се спремам и да излезам и да поебам уште еден ден од животов...Мака ми е од денешниот претстоен терен и непотребната малтретажа таму...мака ми е што ќе треба денес да го терам партнерот да работи заедно со мене на проектот, а тој као обично нема да ме рецка и ќе игра интернет игрици кај него додека јас позади цртам на лаптоп...Мака ми е да го испијам кафево...Ме болат градиве од цигари и уште ми се пуши...Мака ми е што сум сам, што немам некоја да сакам и да имам љубов како фидбек...Мака ми е шо ми е мака за сиве овие работи и шо тука ги излагам...Мака ми е што сум сјебан, а никој околу тоа не го сфаќа како што треба. Како било, форумов е една проклето добра ствар за вакви моменти на душевен ужас...

Мака ми е што веќе не знам дали имам другари/ки, дали оние кои ме ценеле некогаш, ме ценат сеуште?
Мака ми е што си ми другар а мислам дека почнувам да чувствувам нешто повеќе од обично другарство...
Уште поголема мака ми е што мислам дека и ти веќе не ме гледаш само со другарски очи...
А најголема мака ми е што сите си имаме маки...:icon_frow :cry:

*Мака ми е што незнам што сакам, мислам дека почнувам да седам на две столчиња и се наоѓам на една крстосница на која треба да го изберам вистинскиот пат.
*Мака ми е што секогаш викам дека нема повторно да бидам максимално искрена, нема слепо да им верувам на луѓето, нема да кријам ништо од блиските колку и да е болно.
*Мака ми е што никогаш неможам да го задржам она што навистина вреди и ми значи.
*Мака ми е што неможам да излезам, а да не се сретнам со некои личности со кои не сакам да се сретнам.
*Мака ми е што неможам едноставно да ставам крај не некои работи и да заборавам на се` , да почнам од почеток.
*Мака ми е што неможам да се решам дали ми се излегува вечер.
*Мака ми е што имам ненормално многу за учење, а не да не ми се учи :vozbud: и во контекст на ова, мака ми е што од наредната недела па до втората од Декември имам колоквиуми секоја недела (бљак)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom