Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
maka mi e od mnogu raboti!!maka mi e zosto site ne sme na isto nivo!! Zosto nekoj vo momentov gladuva,nekoj place....A nie sedime po kompjuterive i kulirame... nekoj ostava milijoni po kazina,skapi koli,nakit!!! neli site sme ednakvi!!Ama ne sme!!! Toa mi e maka!!

Мака ми е што морав да идам порано на работа,а имавме уште добри два саати да бидеме заедно.Пукам од мака,еј.

мака ми е шо вчера не застанав да се запознаам кога ми кажаа здраво со толку мил, ангелски глас:tapp:ццц
од сега, нема шанса кога одам негде, да сум толку замислен шо нема да забележам кој ми вика здраво

Мака ми е...

Празна бина...позади микрофонот само болна празнина...

ЕДЕН Е ТОШЕ
bh.gif

мака ми е да седнам да учам..ете од тоа ми е мака...а кога ке седнам да учам после тоа се заборавам...е да го...

Мака ми е што некои луѓе во животов гледаат да сум само со нив и кога ќе дојде моментот мене да ми се случи нешто убаво, не дозволуваат нарекувајќи ме дволична. Мака ми е од тоа што сакаат на сите да ни се случуваат истите гадни работи, ако на нив им е безвезе да ми биде и на мене, мака ми е што сакаат да ми го управуваат животот, мака ми е што премногу им дозволив, мака ми е од се` веќе. Мака ми е што немам ниту една вистинска другарка, знам дека кога и да се отворам и се искажам тоа ќе биде разнесено наоколу, мака ми е што и најдобрата другарка ја изгубив затоа што не може да го прифати фактот дека покрај другарството на светов, постои и љубов. Мака ми е што токму поради ваквите работи ја губам вербата во луѓето и не верувам на никој.......апсолутно на никој.....
сега и понатака сум сама.......сосема сама........што ќе правам?????

Мака ми е што не сфатив на време кои ми се вистински другарки,мака ми е за Марија...Мака ми е од човековата злоба и љубомора,мака ми е што секогаш одам по најтешкиот пат,секогаш сум на работ да се откажам,последните сили секогаш ги цедам.Мака ми е од лицемери...
*Мила* верувај ми кој последно се смее,најслатко се смее и верувај ми на никој никогаш му немам вратено за ништо,ама овој пат ќе наплатам за сите,а ти ќе бидеш жртвата.Те сакав како сестра,те бранев пред сите,ги изубив вистинските луѓе поради тебе,а сега ти најде да се ситиш на мојата болка и тоа без срам и отворено,ми се изнасмеа во точката каде буквално се ми се срони како да е од песок.*Драга* ќе сфатиш што направи,со душа го чекам моментот кога ќе те видам здробена од болка,баш ми е жал што си емотивно осакатена,но не си ти крива,кога ми збореше најсветлиот човек од мојот живот за тебе,јас не верував.Знаеш,среќна сум за тебе што не ме послуша,а ќе тераш по свое,ќе го направиш најпогрешниот избор во животот за кој ќе се каеш веднаш потоа и замисли за прв пат сум среќна за ова,а мене ме болела некогаш помислата за тоа.Мака ми е од ТЕБЕ!!!Мака ми е што мразам некој што сакав!!!!Јас не мразев...

Мака ми е што не можам да сфатам некои работи, или пак несакам да ги сфатам...

мака ми е да седам така и неправам ништо,мака ми е да мисли дека може да ме лаже и да манипулира со мене.мака ми е што на сите попуштам а они кога ке ми потребаат никаде ги нема,мака ми е од проклетово школо,мака ми е што се прави фраер а до пред некој ден бевме у најдобри односи,мака ми е веке аман!

мака ми е да гледам политичарии, и овие грциве.

Ako ne ni bidi maka za nesto,nema da bidi interesno.Zatoa stalno mi e maka od nesto.

мака ми е што неможам да ја најдам тастатурата од лг-то на ViRuS. :(

мака ми е што неможам да ја превртам во кревет таа што ја посакувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom