Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Имам мајца пишува I am not cheap But I am on special this week :pos2: .Имам и уште една пишува Love Music School.Обожавам маички со натписи.

Ваква ќе си праам деновиве. Love it:wub:
Имаш ваква дома?Од кај ја набави жими се?Ѕверска е.

Имам неколку интересни, но оваа ми е омилена.:pipi:
292305696_tp.jpg

Јас си направив две маички, а ги печатев во една продавница во една кула точно до Зелен Пазар, од страната на Градска автобуска станица... а еве ме мене во моите маички... Едната вели.... Ај бе ваљда писмени сте :D П.С. Ме чинеа по 500 денари (сосе маичката, која ја земав од самата продавница што принта)

430201.jpg

430202.jpg

Искрено Круме ... маичките ти се тиња :icon_lol:

А плус многу пари ти земале, за 500 денџи 2 ќе напраам ... (:

Искрено Круме ... маичките ти се тиња :icon_lol:

А плус многу пари ти земале, за 500 денџи 2 ќе напраам ... (:
е к*р 2 за 500сто...
350 у рамстор и тоа не дава бел принт на црна маица
+ со твоја маица ~150 денари = 500ќе за една и тоа не толку квалитетна
Јас си направив две маички, а ги печатев во една продавница во една кула точно до Зелен Пазар, од страната на Градска автобуска станица... а еве ме мене во моите маички... Едната вели.... Ај бе ваљда писмени сте :D П.С. Ме чинеа по 500 денари (сосе маичката, која ја земав од самата продавница што принта)
дај направи скриншот од гугл `рт точно каде е тоа
и како му ги донесе сликите (усб, цд) во кој формат (јпг, пнг, pdf) и која големина (а3, а4)

Има една фирма, се вика Цеботекс ... се наоѓа кај Мерцедес салонот накај Автопазар.
Голема плава зграда, како магацин е. Работат претежно на велико, али и на мало може со малце шарм и муабет дека ви е итно. : )

е к*р 2 за 500сто...
350 у рамстор и тоа не дава бел принт на црна маица
+ со твоја маица ~150 денари = 500ќе за една и тоа не толку квалитетна

дај направи скриншот од гугл `рт точно каде е тоа
и како му ги донесе сликите (усб, цд) во кој формат (јпг, пнг, pdf) и која големина (а3, а4)

Му ги однесов сликите на USB (ти можеш и на CD ако сакаш - не е битно има дечкото Laptop) и не е битно во кој формат се сликите пошо еве ја едната му ја однесов у JPEG а другата беше PNG... а ни големината не е битна, мада ја мислам ако сакаш принтот да биде низ цела маица тогаш однеси му поквалитетна слика со поголема резолуција...
Он си има маички, квалитетни се, се договарате за бојата и големината на маичката, големината на принтот итн итн... и ќе ти каже колку би те чинело одприлика, ако си ЗА ќе ти ја напраи за ден - два...
Се наоѓа овде:

http://skopje.on.net.mk/?lat=41.9917415061654&lon=21.4337979475899

П.С. Не е дечко, туку чичко и една тетка - најверојатно жена му :)

untitled.jpg

Има ли некој од Штип што знае каде можам да си исштампам маица со натпис по моја желба?

Има една фирма, се вика Цеботекс ... се наоѓа кај Мерцедес салонот накај Автопазар.
Голема плава зграда, како магацин е. Работат претежно на велико, али и на мало може со малце шарм и муабет дека ви е итно. : )

Квалитетно е?Да не е некое срање еден месец да трае?

Ова го направив јас, планирам за на маичка

3300ad85652c583a9e899109436ee581.jpg

hot_rod_and_girl_by_cryingbear.jpg

Има ли некој од Штип што знае каде можам да си исштампам маица со натпис по моја желба?
Брат па има доста печатници ебаго, ќе прашаш.
Знам пред едно 4-5 години ние печатевме во Пикасо.:toe:

Абе гарант. Плус начинов на добивање услуга, ко у Мароко да сме. Иначе ја иам братучедка шо работи со принтање, али и дужам сто евра, ако успее некој да ми напраи услуга да и ги вратам, на сите ќе ви услужам да ви праи по 240 денари маичка. :wink:

Добри маички има у Дебар Маало, во една од уличките до кружниот тек, али некои 700 денари (ако добро памтам) со ваша идеја. Сепак за 500 има добри маички, кој го интересира.

Имам една со ваков натпис:
To beer,or not to beer?
(shakesbeer)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom