Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сакам такви маички..штета во Паланка ги нема.Ваму се некои покласични модели...Особено на нив да пишува име на некој бенд..Металика,Ганс анд Роузис..или некоја интересна мисла:vozbud::pipi:

Каде може да најдам ваква маица ?!
3638943805_8fa9431918.jpg

osven kaj kuzman vo sk na dr mesto kaj moze da se najde???

http://www.teeshirtsdevon.co.uk/cart/images/Why--shorts-L.jpg
Еве ваква имам кога бев летото Охрид си ја зедов(Вчера на школо бев со неа :pos:) само црвена боја... слична е :)
A имам и многу други подобри маички со натписи ама слики во друга прилика.

налетав на една интересна страна за ова -> http://www.bustedtees.com/ , ама со оглед на тоа што тешко од таму нарачување, а верувам дека тука има за поевтини пари, а видов неколку интересни слики кои што ми се допаѓаат, па да прашам каде има во скопје да печатат вакви работи? колку пари е, дали имаат нивни маички, дали се квалитетни истите итн.?? затоа што читам за некои продавници тука, ама стари се информациите, па нешто поново да каже некој?:helou:

Почнува да се затоплува времето па мора да с штампа маица некоја.
Н е е на одмет да се даде некоја идеа.

На саем на книга имаше интересни маички и тоа веднаш до влезот беа. Бели и црни, и на нив отпечатена поезија. Бијдејќи ми е преполн плакарот со маички решив да прескокнам, а девојка ми пак на последниот ден си купи од последните маички што им останаа.
Мислам дека Medea ја видов таму на тоа штандче, ама не сум сигурен.

На саем на книга имаше интересни маички и тоа веднаш до влезот беа. Бели и црни, и на нив отпечатена поезија. Бијдејќи ми е преполн плакарот со маички решив да прескокнам, а девојка ми пак на последниот ден си купи од последните маички што им останаа.
Мислам дека Medea ја видов таму на тоа штандче, ама не сум сигурен.
бев на саем, како не ги видов, криво ми е сега..

Има едно дуќанче јас направив пред една недела,зависи од тоа што сакаш и колку бои сакаш на маичката ама не би требало повеќе од 1000 денари да ве фати,местото е во Дебар маало на кружниот тек по улицата накај Градски парк,ако сакате имам и моб ама пишете ми во пп :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom