Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера купив една со натпис I love Bad boys :D наместо лов имаше срце со рогчиња :) за машки имаше една со интересен натпис Намачкајте ме со чоколадо и фрлете ме во лезбејки :) ама на англиски ..не беа скапи 350 денари ;)

Вчера купив една со натпис I love Bad boys :D наместо лов имаше срце со рогчиња :) за машки имаше една со интересен натпис Намачкајте ме со чоколадо и фрлете ме во лезбејки :) ама на англиски ..не беа скапи 350 денари ;)

Каде?

Ако си од Охрид тогаш ке знајш ако не ко ке дојш ке си купиш на влезот во чаршијата кај шо беше порано ентер спроти охридска банка, веднаш до месарата на Промес :) нема да футниш :P

Вчера братучед на девојка ми се избаци со интересна маичка. Вели дека ја купил од продавница спроти полицијата на Бит-пазар за 500 денари. Деновиве ќе одам и јас да ѕирнам ако има нешто интересно :)

Од бутик во Гевгелија ја најдов... 1000-че а кинеска бе... али натписот вреди...

ifuckonthefirstdatetshirt_1_107463_white-black-print_l.jpg

Вчера братучед на девојка ми се избаци со интересна маичка. Вели дека ја купил од продавница спроти полицијата на Бит-пазар за 500 денари. Деновиве ќе одам и јас да ѕирнам ако има нешто интересно :)
Ѕирни и рипортувај :)

retard_mock_screen.jpg

пред една недела си купив ваква иста само што е со друг фонт. :)

Деновиве идам да штампам пак. :D

Drum 'n bass in ur face!

ADSL-01.jpg

Црна со бел фонт, и последна која ми влезе во очи - За добар мачор, секој месец е февруари.

Срдечно им препорачувам на женските да не носат маички со натписи да не си створат неволји :(

Сакам да правам маица со Southpark само не знам давајте некои идеи ако имате...

Ваква ќе си праам деновиве. Love it:wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom