Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера сретнав нешто слично на ова, ама добра е :смајл:
im_a_virgin_but_this_is_an_old_t_shirt-p2358869193479948683gbp_400.jpg
Во Охрид видов ваква.... само црна и на српски пишуеше: од напред NEVINA, а од позади (ova јe stara maica) закон!

дали некој знае каде печатат во охрид? и дали можам да однесам слика да ми ја испечатат на маица?

дали некој знае каде печатат во охрид? и дали можам да однесам слика да ми ја испечатат на маица?
Пробај во Џордано мислам таму дека печатат цената појма неам колку е ке си прашаш :)

каде има маички со натпис...
In My
LIFE
SHIT
HAPPENS

така нешто беше..дали некој знае?

Да се надоврзам на Фантом.. имаш една продавнца кај факултетон за Туризам и угостителсконо кај шо се.. и тоа кај Лас Америкас кај шо е,во сокачето,десно.

А за Скопје каде има сега....читам имало во Рамстор ама се затворило. Сега чаре?

Имам една In it to win it и уште 2,3 од сендвичари продавници итн...немам навика да ги носам освен за спиење.

Најново во Охрид. Ако си во план да печатиш една маичка ти ја наплаќаат 1000 денари, а ако се десет, тогаш ги наплаќаат по 250. :pipi:

сакам вакви маички со натписи ,а исто сакам и маички со слики и такви работи

Еден другар млати вакви работи, и ко сум при пара обавезно се стрчнувам по вакви мајци.Ги имам купишта, со слики, натписи, quotes....
Ќе сликам неколку со интересни натписи и ќе ти постирам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom