После 24 часа одново се раѓаш.А што се случува ако умреш??
Може да се оживееш некако, или гејм овер?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После 24 часа одново се раѓаш.А што се случува ако умреш??
Може да се оживееш некако, или гејм овер?![]()
Јас како Capo di tutti capi на фамилијата предлагама да не го напагаме goch бијдејки ламја нема ништо направено за нашата фамилија а и плус ке му направиме на некој услуга кој не е во фамилијата и кој утре друг ден нема да помогне за фам.Кајгана поздраФ нека се изјаснат Eyedea и Донев што мислат
И јас немам ништо против goch. Никогаш ништо лошо не ми направил, а ни он ни јас неможеме меѓусебе да се напаѓаме поради разликата во моќ.
Ламја да беше член на нашата фамилија, и да имаше нешто направено за фамилијата можеби друго мислење ќе имав.
Донев може ли да влезам во фамилијата види го мој профил еве ти го корисничко име Miki-Messi па пиши ми да ли може да влезам позззИ јас немам ништо против goch. Никогаш ништо лошо не ми направил, а ни он ни јас неможеме меѓусебе да се напаѓаме поради разликата во моќ.
Ламја да беше член на нашата фамилија, и да имаше нешто направено за фамилијата можеби друго мислење ќе имав.
Јас како Capo di tutti capi на фамилијата предлагама да не го напагаме goch бијдејки ламја нема ништо направено за нашата фамилија а и плус ке му направиме на некој услуга кој не е во фамилијата и кој утре друг ден нема да помогне за фам.Кајгана поздраФ нека се изјаснат Eyedea и Донев што мислат
Донев може ли да влезам во фамилијата види го мој профил еве ти го корисничко име Miki-Messi па пиши ми да ли може да влезам поззз
Фала многу Бама, фала на сите што го почитувате она што го направив во мафиа.мк, има љубоморни како на пример Ламја, на почеток заедно правевме организирани криминали, исто така да не му кажев како да прави убиства немаше до нигде да стигне, цело време пишувавме и виде дека станав подобар од него и дека купив 2 аеродрома и една железничка и почна да ме напаѓа, и сите да ги настројува спрема мене, така да еве и јас од искуство ви кажувам немајте доверба во него... поздрав
za tebe sum mister lamja od aerodrom prodaj nivite vo gjorce seloto i dojdi tuka da vidis so e zivot u aerodrom
Во врска со криминалните активности darko1111 беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh:Во врска со криминалните активности katerina беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
Паднаа две убиства
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh:
Паднаа две убиства
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh: