Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Некој уште го игра ова?
EDIT:A тоа праеле парламентарци за време на седници.Сигурно имаат фамилија ВМРО И СДС.
Кај мене у школо 2-3ца се заразени со ова бе..некна новата у 3те саатот ќе се пуштала и овие 2 смена у школо не беа...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Луѓе направив јас еден траилер за играва... Секако дека е аматерски, но горд сум што го направив :lol: можете да го видите на јутубА можете да го видите и на мојот профил на MAFIA.MK Quick поздрав :)

И на крајот пукнав една комерцијала на кајгана :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Теодора, да ти пратам програмче да ти игра на Мафиа за да можеш да се наспиеш и да тераш школо нормално? :tv:

Член од
28 декември 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
abe skech boy se uklucuva na betata mu prativ poraka za da mi go resetira pass i uste ne mi vratil

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
абе ова само кликање по цел ден.. досадна е малце хаха

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Кој играат уште бе?

Член од
26 ноември 2012
Мислења
76
Поени од реакции
63
Извинете што ја оживувам темава после многу време ама имам прашање ... Како се викаше оргиналната ваква игра , англиска беше , па нашиве ја украдоа . Све друго скроз исто . Памтам дека имаше кремава позадина .

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Извинете што ја оживувам темава после многу време ама имам прашање ... Како се викаше оргиналната ваква игра , англиска беше , па нашиве ја украдоа . Све друго скроз исто . Памтам дека имаше кремава позадина .
http://www.bandias.com/ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom