Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ниш не те разбравembedding disabled by request?
ниш не те разбрав
на видеото во долниот ќош има ознака од Youtube....кликни на неа...ќе ти се отвори во нов прозорец на страната од youtubeОтварам линков и ми вели embedding disabled by request, изглеа тој шо го поставил го изделетирал...
Дај бе едно!Еве ги моите талибанци)))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам уште мал билион слики ама ме мрзи да ставам)))
6 месеци е таман за парење мојата мислам дека на 7 се пареше..imam problem eden macor mi ja tepa celo vreme sarenata(zensko e) sto moze da bide ,za parenje rano i e ima samo 6 meseci a dali e negovo neznam denska i ja pregriza opaskata celata bese krv
Толку бе никој не сака маче за подарок?Влагам дома денс и гледам мало маче спие во кутија
Некоја пријателка му го тутнала мачево на татко ми за да го чува
Али пошто веќе имам едно и не сум баш во ситуација да чувам уште едно, ако сака некој да чуво мало сивкасто маче со преубави очиња слободно нека ми пише![]()
Ако го оставиш што сака да прави, ќе се качуваДали мачките се качуваат по маси и лижат чинии??
Ве молам итно инаку сакам да си земам маче зато се распрашувам..
![]()
Lol па нормално дека го прават тоа, тие се животни бељаџии по дефиниција.Дали мачките се качуваат по маси и лижат чинии??
Ве молам итно инаку сакам да си земам маче зато се распрашувам..
![]()