Мачки (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
ако не се лажам мачките имат период на парење и мислам дека е околу април месец...

Крастајци криви, мојана пак ми е за породвење, само што го здомив последното малечко одма почнаја да се врткет мачоришта и ев ја чекам за 1 до 2 недели треба да се породи..

Крастајци криви, мојана пак ми е за породвење, само што го здомив последното малечко одма почнаја да се врткет мачоришта и ев ја чекам за 1 до 2 недели треба да се породи..
Твојата е радодајка :pos:

Не само криви туку и дебели крастајци! Ене ја мојата ко буре стана, мислев дека од што јаде многу ама тикви, пак е трудна :eek: Абе малите месец дена се биле кога ја суредил мачорот! Па ни сТрам ни образ!
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:46 PM ---
abe sea mu e dojdeno :S mjauka i damu e februari koga se parat ako e doma cuvana koga treba damu se donesi macor ? kaj kucinata e primer posle 9 den do 12-3
Донеси и мачор, штом е она подготвена мачорите можат секогаш, се водат по мирисот кој го испушта мачката. Нема одредена дата, термин подготовки...штом и се сака сега му е мајката :D

Итно итно итно! 4 мали мачки, стари 6 недели , исчистени од глисти со стекнати хигиенски навики итн,...тел за контакт 070 700 525,...во спротивно приморан сум да ги фрлам на улица, јбг немам друг избор :/

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150321611794193.352234.578804192

Итно итно итно! 4 мали мачки, стари 6 недели , исчистени од глисти со стекнати хигиенски навики итн,...тел за контакт 070 700 525,...во спротивно приморан сум да ги фрлам на улица, јбг немам друг избор :/

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150321611794193.352234.578804192
Жал ми е,неможам да земам,веќе имам едно :/
Иначе,моето маче моментално јаде кучешак храна :pos: сиротото има комплекси дека е куче :pos:

Се омачи мојата пак..
Честитки, колку гирилци излегоа? Инаку и мојата пред 3 дена се омачи, 7! Ко на лента да ги вади, а инаку 8 беа ама едно се породи мртво :( И толку веќе од ражба, мачорот доби повисок глас, дека нема јајца :)))))

Мјау..десет годинки си имам..црно бела комбинација...зелене очи.. и така..ај доста беше сега...чао..
284104_2236518674017_1279494042_2643550_2467583_n.jpg

Честитки, колку гирилци излегоа? Инаку и мојата пред 3 дена се омачи, 7! Ко на лента да ги вади, а инаку 8 беа ама едно се породи мртво :( И толку веќе од ражба, мачорот доби повисок глас, дека нема јајца :)))))
Ги породи под скала и не можев да стигнам до нив за да ги заштитам и заради тоа умреа, ваљда ги издави некој друг мачот..А и имав спремено све за пораѓање таа ошла под скала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom