Maкедонија - Словенија, 10.09, 17:00

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дајте бе некој форум српски хрватски да прочитаме нешто, Србите највеќе не хејтаа , особено нив сакам да ги видам што ке кажат на ова издание!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Епа да ми го онакво србиве сеа со насловиве. I Slovenci bez leka za Mekejleba!, EP: Nova simultanka Mekejleba

Не дека му го најдоа лекот, ама баш денеска најмал учинок имаше Бо... требало друг наслов. :D

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Игорче јавува на вестиве, Гечевски се жалел на болки во рацете однесен е у болница :eek: Само да не е нешто сериозно...:notworthy:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Епа да ми го онакво србиве сеа со насловиве. I Slovenci bez leka za Mekejleba!, EP: Nova simultanka Mekejleba

Не дека му го најдоа лекот, ама баш денеска најмал учинок имаше Бо... требало друг наслов. :D
Добар беше, ипак 2 тројки даде и постигна 19 поена, криво ми е Илиевски зошто не продужи така у последна четвртина.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Јас викам еден допинг тест да им напраат на нашиве.. :D

Браво, навистина се неверојатни.. Уште од јуни едвај чекав да дојде Европсково, но после подготвителните турнири, посебно после трофеј Југославија ептен се разочарав и моите очекувања беа едвај 2 победи преку сила.. Но ова што го прават момците е навистина преку секое очекување.. Честито нека е победата, одиме на таква и против Русите.

Kajgana Shop

На врв Bottom