P
PewDiePie
Гостин
Мислиш тие ќе идат на Македонски......колбасПа потоа во 1/4 финалето(дај боже) ,одиме на Бугарски колбас
Мислиш тие ќе идат на Македонски......колбасПа потоа во 1/4 финалето(дај боже) ,одиме на Бугарски колбас
Не ..тие ќе идат на македонска турлитаваМислиш тие ќе идат на Македонски......колбас
Готово...ќе се боидеме да се погрижиме за твојата безбедност и веднаш ќе стапиме во контакт со Лестер мадерфакер Боб да не се појави на теренот..за другото е само формалност...освен Гечевски и Чековски ако почнат и влезови да праватМоментално сум у Сараево, вечер у маалскиов кафич ке се глеа, глејте да не ги убиеме да неме убијат
Домеркант е на рангот на Бо наш, и двајцата ги имаат свртено најјаките евроклубови. Само што имаат различни јаки елементи од играта, треба да се внимава на црнчугата. Овој игра подолго време за Босна мислам, да се надеваме дека Бо ќе продолжи да игра за нас.Прегледај го приврзокот 33656
Се надевам дека вицов нема да заврши со култното: ... и босанац побједио
Боби рече немало да се замара. Само ради Гече ми еГотово...ќе се боидеме да се погрижиме за твојата безбедност и веднаш ќе стапиме во контакт со Лестер мадерфакер Боб да не се појави на теренот..за другото е само формалност...освен Гечевски и Чековски ако почнат и влезови да прават
Не ми се верува!!! Ставил рака на срце, химна му свират.Прегледај го приврзокот 33656
шо ви е бе, ви реков уште по првото коло ова ќе заврши со: - и Македонецот ги заебал сите...Прегледај го приврзокот 33656
Опасна конкуренција му е Хрватот.Нашиов нај приврзан ми изгледа,вистински МАКЕДОНЕЦ.
Хрватските новинари во обид да дознаат некои интересни пикантерии за феноменалниот Мекејлеб го прашале Перо Антиќ за неговите прекари, односно како му се обраќаат соиграчите од репрезентацијата, на што нашиот капитен одговорил:
- Мекејлеб? Не знам кој е тоа. Тој е Борче Македонски.
Но, освен Борче го нарекуваат и Бошко и Боби Мекалебовски. На прашањето кој му е омилен прекар, Бо одговорил:
- Немам омилен прекар. Сите ми се драги.