Lyoness

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Toj ne rece deka e nelegalna :D rece deka nikoj nema da se ebava da go prai toa za 2-3 posto, sto i bese tocno. Mu vikas ne generaliziraj, ama lesno mozhe da generalizira zaso biznisot propadna.

Пих, па целта е тоа да докажете дека е нелегална, ама слабо ви иде. А нормално дека ви иде кога ни условите и договорите ги немате прочитано. Бизниси пропаѓале и ќе пропаѓаат, тоа не ги прави нелегални или измама.

Ветени се пензии на 45 години. И суми како и доходи кои никогаш не се оствариле. Не се тие писмено напишани, а усмено па па па

На писмено кажи де каде е измамата. И кој ги давал усмено тие ветувања? Ја можам да ти ветам ако купиш ауди дека ќе ебеш нешто конечно, ама ете тешка таа работа, и? Кој те измамил јас или Порше Македонија?
Moes kako sakas da go nareces, vlozuvajne, usluga, proizvod, se toa podlozi na izmama. Sekoj post tuka ti e gocevata rasa, zoran vitanov i merenje kurovi. Za firmata ima isti komentari po cel svet, taka da ne izglea do nas problemot ili do Vitanov.
Ocigledno i mnogu drugi gi primetile za toa sto se, i trebalo da regariraat instituciite na vreme, kako tamu taka i kaj nas.

А не, не така. Неможеш да го наречеш како сакаш. Ќе го наречеш како е, и малце посоветувај се со правник да ти каже како се остварува деловен однос. Институциите правеле истраги, ништо немало, поздрав друже прочитај некоја книга многу си бос на темава.

Тоа не ја прави платформата нелегална.
Вкупен приход

4G

14

2022

151.744.000,00

2023

175.212.000,00

2024

188.693.000,00

Вкупен расход

2022

145.423.000,00

AAA

2023

157.816.000,00

2024

183.530.000,00

Добивка/загуба

2022

4.078.000,00

2023

12.141.000,00

2024

2.804.000,00

Вкупни обврски

2022

303.328.000,00

2023

433.330.000,00

2024

475.913.000.00
My world Macedonia

Али експрес мораше да се порача преку Лајонес, значи преку друг сајт.
Така ли беше?
Автоматски споено мислење:

Сега од 2022-2024 колку има приход ,во цифри, официјално

Али Експрес мораше да се најавиш прво на својот Лајонес профил па од таму да отидеш на Алиекспрес за да има тракинг код - ова кој работел афилијет знае. И што со тоа?

Појма немам какви им биле приходите, и што со тоа?

Али Експрес мораше да се најавиш прво на својот Лајонес профил па од таму да отидеш на Алиекспрес за да има тракинг код - ова кој работел афилијет знае. И што со тоа?

Измама направиле, преку Лајонес да пазариш на Али експрес, и Лајонес ти тврди дека Али експрес соработува со Лајонес. А Лајонес прави измама дека соработува со Али експрес

Измама направиле, преку Лајонес да пазариш на Али експрес, и Лајонес ти тврди дека Али експрес соработува со Лајонес. А Лајонес прави измама дека соработува со Али експрес

Ауу за греота. Со кој си губам ја време овде.

@Menethil глеаш друже у какво друштво влезе? А баш имав друго мислење за тебе.

На писмено кажи де каде е измамата. И кој ги давал усмено тие ветувања? Ја можам да ти ветам ако купиш ауди дека ќе ебеш нешто конечно, ама ете тешка таа работа, и? Кој те измамил јас или Порше Македонија?
Порше Македонија и Лајонес не се исто.
Самиов твој пост со споредби е манипулативен.

Порше Македонија не бара месечна сума да фрлаш за мобилен wi-fi hot spot за да можеш да ја возиш колата и за да ебеш.

Пих, па целта е тоа да докажете дека е нелегална, ама слабо ви иде. А нормално дека ви иде кога ни условите и договорите ги немате прочитано. Бизниси пропаѓале и ќе пропаѓаат, тоа не ги прави нелегални или измама.

А не, не така. Неможеш да го наречеш како сакаш. Ќе го наречеш како е, и малце посоветувај се со правник да ти каже како се остварува деловен однос. Институциите правеле истраги, ништо немало, поздрав друже прочитај некоја книга многу си бос на темава.
E poznati bevte clenovite po citanje knigi :D

Pred koj se dokazuvame, pred tebe kako sudija? Ne be druze, ne se dokazuvame. Se ubeduvame dali e prevara, ja vikam da, ti ne. Faktite se deka biznisot e takov, piramida, vo koj nekoj kje ispliva ama 99 posto kje izgubat pari. I tuka i na bilo koja tocka na planetata.

Ako ideme po legalnost, kako sto kazhav, i Sasho mijalkov e cist.

локи се офајдил изгледа затоа таков став има. Многу не, али они не верувале доволно.

Порше Македонија и Лајонес не се исто.
Самиов твој пост со споредби е манипулативен.

Порше Македонија не бара месечна сума да фрлаш за мобилен wi-fi hot spot за да можеш да ја возиш колата и за да ебеш.

Не бара ни Лајонес. А иначе еве Тесла ќе ти бара па ти види сеа…

E poznati bevte clenovite po citanje knigi :D

Pred koj se dokazuvame, pred tebe kako sudija? Ne be druze, ne se dokazuvame. Se ubeduvame dali e prevara, ja vikam da, ti ne. Faktite se deka biznisot e takov, piramida, vo koj nekoj kje ispliva ama 99 posto kje izgubat pari. I tuka i na bilo koja tocka na planetata.

Ako ideme po legalnost, kako sto kazhav, i Sasho mijalkov e cist.

Не е така. Фирмата нигде на писмено нема наведено услуга или производ за што наплатила пари а не дала продукт. Ако ти е глуп продуктот и неисплатив, тоа е работа на лична перцепција (па кој ќе пазарел ваму па скапо било па далеку било), тоа не ја прави измама. Како може за мене да не е измама, а немам продадено ниеден пакет никому, те прашувам по 100ти пат ама нејќеш да одговориш.

Не бара ни Лајонес. А иначе еве Тесла ќе ти бара па ти види сеа…
Ааа не :neetaka:
Лајонес бара 50 евра месечно за "лојалност" без разлика што си трчел ко коњ да убедуеш се живо и диво за да некој си игра на јахта и прави прикаски за порше Македонија и други баби и жаби.

Ааа не :neetaka:
Лајонес бара 50 евра месечно за "лојалност" без разлика што си трчел ко коњ да убедуеш се живо и диво за да некој си игра на јахта и прави прикаски за порше Македонија и други баби и жаби.

Ова едноставно не е вистина.

локи се офајдил изгледа затоа таков став има. Многу не, али они не верувале доволно.
Денар немам земено,он уште веруваш во системот,во измамата.

Јас ти испратив доказ,колку има прокнижено пари Лајонес. И колку вработени луѓе. Ти не веруваш во овие цифри.

Денар немам земено,он уште веруваш во системот,во измамата.

Јас ти испратив доказ,колку има прокнижено пари Лајонес. И колку вработени луѓе. Ти не веруваш во овие цифри.

Ми даде скратен исказ приходи расходи, каква врска има тоа со Али Експрес?

Ми даде скратен исказ приходи расходи, каква врска има тоа со Али Експрес?
Ти сеуште мислиш дека Лајонес пропадна поради Веро и Макпетрол? Истата шема е и со Али експрес, Рома Интер, ЕХФ,мото гп . И не правиме муабет за тебе, што си користел поени од Веро дека си имал познат таму и куцал сметки на твојот Лајонес, збориме глобално. Си правиме муабет .

Ти сеуште мислиш дека Лајонес пропаганда поради Веро и Макпетрол? Истата шема е и со Али експрес, Рома Интер, ЕХФ,мото гп . И не правиме муабет за тебе, што си користел поени од Веро дека си имал познат таму и куцал сметки на твојот Лајонес, збориме глобално. Си правиме муабет .

Опааа сега ми куцале сметки во Веро пошто сум имал познати :ojeaa:

Лајонес пропаднала ваљда како што пропаѓаат 99% фирми, намалени приходи, зголемени расходи, работење со загуба, долгови према добављачи и држава, неликвидност.

Што ги мешаш фирмите партнерски тука не разбирам која е поврзаноста?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom