Нема Веро платено денар на Лајонес,има платено Перо од Виница платено на Лајонес.Како ги измами Лајонес Веро и Макпетрол? Веро нема дадено денар во Лајонес, Веро има платено провизија за купувањата што ги правеле членовите на Лајонес во Веро. Проверено, потврдено ти можеш наопачки да се превртиш ако сакаш. Оди сам во Макпетрол, кажи им дека сакаш за 50.000 евра верна картички да купиш и колку рабат би ти дале. Ене ги карши стар цветен пазар, повели па ќе збориме.
Не можам да отидам во Макпетрол тоа да го направам,не сум Лајонес, Витанов измамник. Може да отиде некој сопственик на бензинска пумпа,и тоа да го направи, ама лиценца за бензинска пумпа неможе да добие некој како мене и тебе.
Автоматски споено мислење:
My world ,во Македонија има вработено од 5-10 луѓе од периодот 2022-2024, просечна плата 140 илјади денари.Како ги измами Лајонес Веро и Макпетрол? Веро нема дадено денар во Лајонес, Веро има платено провизија за купувањата што ги правеле членовите на Лајонес во Веро. Проверено, потврдено ти можеш наопачки да се превртиш ако сакаш. Оди сам во Макпетрол, кажи им дека сакаш за 50.000 евра верна картички да купиш и колку рабат би ти дале. Ене ги карши стар цветен пазар, повели па ќе збориме.
Последно уредено:
Доволно беше на темава докторче, иди стај некоја пломба, ќе те бара Витанов за тоа новото ќе треба да уплаќаш пари : ))

rece deka nikoj nema da se ebava da go prai toa za 2-3 posto, sto i bese tocno. Mu vikas ne generaliziraj, ama lesno mozhe da generalizira zaso biznisot propadna.