Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.548
теоретски да, ама колку од нив ќе ја користат додека пазарат?Доволно е картичката да ја поделиш на 10-15 луѓе. Па од нив ќе се рашири на 40, па 100, па 200......
Ти менува нешто многу во животот месечно да заштедиш 200 денари?[DOUBLEPOST=1465213508][/DOUBLEPOST]
Теоретски секој бизнис план функционира, во пракса малку послабо.За 6 месеци. Ако вложиш труд да се замараш и да им објаснуваш на луѓево каква е добивката околу бизнисов на подолг период можи доста да се профитира.
Замисли да имаш 1000 под тебе. За 5-10 години кога картицава ќе можиш да им ја покажиш на секој можен продавач, ќе зараборуваш многу.
1000 не се прават така лесно, посебно не 1000 кои ќе пазарат и ќе ја користат картицата, попис на население со делење на картици може лесно да правиш, ама колку ќе ја користат.
Вакви пирамиди имаш еден куп, scnet според мене е уште подобра варијанта од лајонес, јас лично пазарам многу често во тинекс, секој месец плаќам струја (0.5% на евн трансакциите), парно, лукоил, телеком, стокомак....
Последно уредено: