Lycamobile Македонија

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.084
Поени од реакции
5.723
Пакетот важи се додека не помине 360 от ден од денот на уплатата.
Абе го знам тоа дека важи до тогаш. Но дали може да си плати тогаш пак 1600 да му се продолжи, тоа ми е прашањето.

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
524
Поени од реакции
351
Не можело да се портира број бидејќи ги купиле Мтел. Што значи ова, ќе имаме и нови цени?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
Не можело да се портира број бидејќи ги купиле Мтел. Што значи ова, ќе имаме и нови цени?
Ne si vo tek so nastanite izgleda za koj se pisuva mnogu strani nazad.Veke ima novi paketi i novi ceni.Sega i portiranjeto ke ide preku Mtel kako i site drugi raboti.

Член од
14 мај 2023
Мислења
77
Поени од реакции
76
еве што ми пристигна на порака.
Имам пакет од 200 ден. за една година до април 2025 год.
Но и покрај оваа порака сепак може да се врти и да се разговара бесплатно за тој пакет. но смс нема бесплатно. најверојатно е до системот на мтел.

Attachments

Последно уредено:
Член од
28 ноември 2022
Мислења
433
Поени од реакции
790
Но и покрај оваа порака сепак може да се врти и да се разговара бесплатно за тој пакет. но смс нема бесплатно. најверојатно е до системот на мтел.
Cekaj ,,poleka,,. Cekor, po cekor ,,za da razbereme,, nie koi ,,ne sme vo tek,,.

1/ Pretplatnik na lycamobile ,,prevzemen od mtel,,?
- dokolku da, pred ,,kolku vreme,, prevzemen od mtel?
- Dokolku da, koj paket ,,super200 12m,, ili drug?

2/ Pretplatnik na ,,mtel,,? //koi nemal ,,nikakov kontakt so lycamobile,,//

Molam ,,za pojasnuvanje,,.

Star pretplatnik na lycamobile i ,,nema sms,, pod mtel mreza?
Kako togas ,,tehnicka poddrska,, garantiraat ,,bezbroj pati dosega,, deka ke gi imame site servisi koi momentalno gi imame ,,pod lycamobile,, t.e. sega //vklucitelno i besplatni sms//

Последно уредено:
Член од
18 август 2015
Мислења
11
Поени од реакции
11
Kako togas ,,tehnicka poddrska,, garantiraat ,,bezbroj pati dosega,, deka ke gi imame site servisi koi momentalno gi imame ,,pod lycamobile,, t.e. sega.
Очигледно не можат да спроведат пакетите од Лајка да останат целосно онакви како што се активирани а на нивна мрежа.

Член од
14 мај 2023
Мислења
77
Поени од реакции
76
Cekaj ,,poleka,,. Cekor, po cekor ,,za da razbereme,, nie koi ,,ne sme vo tek,,.

1/ Pretplatnik na lycamobile ,,prevzemen od mtel,,?
- dokolku da, pred ,,kolku vreme,, prevzemen od mtel?
- Dokolku da, koj paket ,,super200 12m,, ili drug?

2/ Pretplatnik na ,,mtel,,? //koi nemal ,,nikakov kontakt so lycamobile,,//

Molam ,,za pojasnuvanje,,.

Star pretplatnik na lycamobile i ,,nema sms,, pod mtel mreza?
Kako togas ,,tehnicka poddrska,, garantiraat ,,bezbroj pati dosega,, deka ke gi imame site servisi koi momentalno gi imame ,,pod lycamobile,, t.e. sega //vklucitelno i besplatni sms//
На 12.12.2024 автоматски ми се префрли мрежата на мтел. До тогаш бев на лајка мобиле. Имам активирано пакет супер 200 на 12м со важност до април 2025. Кога ме префрлија на мтел снема бесплатни смс а претходно ги имав со лајкамобиле. Инаку сум стар претплатник и уште од првите денови имам мигрирано од вип оператор на лајкамобиле.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.001
Поени од реакции
1.045
Како успеа да ги потрошиш сите минути и да ти останат 10 СМС?
Овие ако имаат некој грда политика со помалку од 5000 минути, да имаат само 1000 минути, тогаш ќе фатат сите ќе се префрлат на А1.
Јас барав кредит да ставам на Лајка, немаат ваучери, а нов број пред една недела го зедов.
На 12.12.2024 автоматски ми се префрли мрежата на мтел. До тогаш бев на лајка мобиле. Имам активирано пакет супер 200 на 12м со важност до април 2025. Кога ме префрлија на мтел снема бесплатни смс а претходно ги имав со лајкамобиле. Инаку сум стар претплатник и уште од првите денови имам мигрирано од вип оператор на лајкамобиле.
Епа тогаш нека ти доистече скроз пакетот и префрли се на А1, не е можно да ти се искористени минутите, ко што знам имаше некаде 5000 минути во политика на фер користење.
Ако го направат припејдот 500 денари сегде, поарно ќе се префрлиме на Телекабел, има за 500 денари 10Gb интернет и неограничени разговори или 200 минути и 1GB интернет за 300 денари + со доплата од 300 денари 150GB интернет= 600 денари 200 минути разговори и 150Gb интернет и тогаш не ќе му треба на чоек ни интернет дома да има домашен :)
Навистина не сериозна работа од МТЕЛ, ќе фатам ќе го остам бројот така ако не, нека стој, сакав за Јануари да си ставам 200 денари кредит, оти повеќето дома сум, ама кизнај дали ќе најдам.

Член од
14 мај 2023
Мислења
77
Поени од реакции
76
Како успеа да ги потрошиш сите минути и да ти останат 10 СМС?
Овие ако имаат некој грда политика со помалку од 5000 минути, да имаат само 1000 минути, тогаш ќе фатат сите ќе се префрлат на А1.
Јас барав кредит да ставам на Лајка, немаат ваучери, а нов број пред една недела го зедов.

Епа тогаш нека ти доистече скроз пакетот и префрли се на А1, не е можно да ти се искористени минутите, ко што знам имаше некаде 5000 минути во политика на фер користење.
Ако го направат припејдот 500 денари сегде, поарно ќе се префрлиме на Телекабел, има за 500 денари 10Gb интернет и неограничени разговори или 200 минути и 1GB интернет за 300 денари + со доплата од 300 денари 150GB интернет= 600 денари 200 минути разговори и 150Gb интернет и тогаш не ќе му треба на чоек ни интернет дома да има домашен :)
Навистина не сериозна работа од МТЕЛ, ќе фатам ќе го остам бројот така ако не, нека стој, сакав за Јануари да си ставам 200 денари кредит, оти повеќето дома сум, ама кизнај дали ќе најдам.
Се разбира дека не ми се потрошени ниту минутите, ниту интернетот ни па смс бидејки јас не користам многу телефон. За цел месец трошам околу 2 гига, обично не се јавувам многу само по потреба а смс не ни користам.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.796
Поени од реакции
4.243
.........
Kako be vaka

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.001
Поени од реакции
1.045
Се разбира дека не ми се потрошени ниту минутите, ниту интернетот ни па смс бидејки јас не користам многу телефон. За цел месец трошам околу 2 гига, обично не се јавувам многу само по потреба а смс не ни користам.
Немам коментар, да ти крадат на интернет, ајде некако ќе прогледаме низ прсти, ама и минутите на разговор, со еден збор КАТАСТРОФА невидена, ах златен Лајка, ќе си го бараме.
.........
Kako be vaka
Сакаат само профит, ништо повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom