- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.629
- Поени од реакции
- 3.980
Ako e kako lani,go jadevme stapo den/dvaJas mislam isto kako lani , kaj mene voopsto ne se vrzuva na lycamobile
Ako e kako lani,go jadevme stapo den/dvaJas mislam isto kako lani , kaj mene voopsto ne se vrzuva na lycamobile
Tesko ...изгледа се среди...
Pa fala bogu da imas 21 vek smeимам и нет и повици/смс
пишав бидејќи имав проблеми утрово а сега се стабилизира,а ако сакаш да те стрижат "А1",оди слободно,јас таму повеќе не,овие повеќе ми се исплаќаат во споредба вложено-добиено...Pa fala bogu da imas 21 vek sme
Na a1 nemase nikakvi problemi
Problemot utrinski e vo Lyca, nee vo komunikacija lyca-a1Pa fala bogu da imas 21 vek sme
Na a1 nemase nikakvi problemi
Ne bil kako lanskiot problem....Jas mislam isto kako lani , kaj mene voopsto ne se vrzuva na lycamobile
Btw, vratija deka od pred 5min, e reseno...Problemot utrinski e vo Lyca, nee vo komunikacija lyca-a1
Ne bil kako lanskiot problem....
A sega cel a1 e na beckUp, povici na 4g (sogovornikit na kineski go slusas)Abe za mene problemot e potpolno isti , a sega dali i kako go resile pobrzo oni si znaat , za nas vazno sto pobrzo da se sreduva
A1 se prikazna za sebe , i taa cora firma ,2 meseca usluga 0 posle 17 casot internet ima nema i togas koga ima download max 2 mbps samo neznam tie sto plakaat 2 ili 3 iljadi smetki kako gi trpat ,A sega cel a1 e na beckUp, povici na 4g (sogovornikit na kineski go slusas)
4 den so red e padni/stani
0,39 so 31.5 upA1 se prikazna za sebe , i taa cora firma ,2 meseca usluga 0 posle 17 casot internet ima nema i togas koga ima download max 2 mbps samo neznam tie sto plakaat 2 ili 3 iljadi smetki kako gi trpat ,
Toa e problem samo kaj vas, kaj nas naprimer (kocansko i kocani) na kabelski internet 100/10 mbps shiba nema gajle bez prekiniA1 se prikazna za sebe , i taa cora firma ,2 meseca usluga 0 posle 17 casot internet ima nema i togas koga ima download max 2 mbps samo neznam tie sto plakaat 2 ili 3 iljadi smetki kako gi trpat ,
Obratno nojke e 150/200 od 09 do 00 nojke e koga/kako pretezno pod50A1 edno vreme testirase "nokjen rezim" vo koj posle odreden saat, primer 1-2 po polnokj, se namaluva kapacitetot na baznata (valjda za da stedat struja, togas) i primer crtickite na ista lokacija preku den se 5, nokj 1-2 i brzinata kako 3G ama toa go prikanaa, najglup poteg.
Vidi vaka kaj vas-kaj nas takvo nesto ne smee da ima ova e nacionalno nivo i sekade treba da e isto; sto tvoite pari povejke vredat od moite .?da ti imas jas da sum na 0.50mbps.?Toa e problem samo kaj vas, kaj nas naprimer (kocansko i kocani) na kabelski internet 100/10 mbps shiba nema gajle bez prekini
Кај нас батуле се е можно...пример ќе го земам телеком,можи и да не е соодветна споредба ама принципот е ист...Obratno nojke e 150/200 od 09 do 00 nojke e koga/kako pretezno pod50
Автоматски споено мислење:
Vidi vaka kaj vas-kaj nas takvo nesto ne smee da ima ova e nacionalno nivo i sekade treba da e isto; sto tvoite pari povejke vredat od moite .?da ti imas jas da sum na 0.50mbps.?