Лунапаркови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Па Охрид во лунапарков некако ништо немат.Сум посетила и во странство ама ми беше страв да се качам и не се качив:nesum:Некако не сум љубител.Се плашам од оние брзи работи со глава надолу и слично..

Многу ги сакам луна парковите ама некој шо се посигурни некако...(надвор од Македонија не сум бидена)
Охрид ко се возев летово на бродон толку горе го крена а се држиш само на една шипка...:toe:едвај чекав да заврши и од тогаш не се качив...
а многу си ја сакав балеринана:pipi:

..сакам..дааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:...ама штета ..никогаш ван македонија...а овие нашиве немаат мн што да понудат :pipi:

не сум љубител на луна паркови се шекнувам од страв а незнам зошто и дали тој страв некогаш ке го надминам

Обожавам вакви паркови!!! Посебно оние (amusment parks) каде има ролекостери и слични е*ење чуда. Го обожавам филингот кога ролеркоустер те качува на одредена висина и го гледаш целиот парк околу тебе. 360-ките, возење со 135km/h за 3 s, слободен пад.. Аууу се мрднувам на такви места:vozbud:

mnogu sakam luna park i pokraj vozrasni granic:oeoeoe:i ama vo Skopje e mnogu ocajna:toe:
za zalenje mora da se naprai nesto i badijala nikoj nisto ne prazema:nenene:

Сум била во 3 Германски луна паркови, но имав само 6 години и не се сеќавам на имињата, но имам многуу убави моменти пројдено таму. Би требало да се изгради нешто такво и кај нас.

На пострашно, повозбудливо и поубаво од ова не сум се возела Ролер Костер на Аеросмит во Дизни Студио.
D6AFDE7AD1D97CE7448583410ED56.jpg

обожавам :) памтам првиот пат кога се качив на бродот...мислев дека во гаќи ке спосерам xD се сошив за железото за држење пред мене и врискав по татко ми...мислев дека ке умрам :) добро мала бев :wink:

обожавам :) памтам првиот пат кога се качив на бродот...мислев дека во гаќи ке спосерам xD се сошив за железото за држење пред мене и врискав по татко ми...мислев дека ке умрам :) добро мала бев :wink:
Mашко си???

он. Интересна работа е. Сакам да идам на нешто што ти го крева адреналинот ама тука во нашиов нема шанси. Ко што се од 90' години ќе се распаднат.

Кај нас во луна паркот омилен ми беше твистерот али и тој го тргнаа.Сеа е тапа.А во грција сум се возел на балерината и куќата на стравот.

Ааа!!Обожавам луна паркови...тука кај нас нема многу многу...постариве ми имаат кажувано порано било многу боље...
Најдобриот посетен ми е во Софија,пред неколку години..полудев...отидов на тоа шо те дига нагоре по еден столб едно добри 30 метри (ако не и поише) и наеднаш те пушта надоле, со брзина на гравитација :) Ауу какво чувство :)
Лани имав можност да се возам на ролер коустер во Лајпциг во некој нов луна парк таму, ама не отидов(ме) во паркот...ја сакав, ама они нејќеа :)шо да праиш...живот...

* Во Скопје во овој лунапарк откако ми се заглави тоа рачката за спуштање [незнам како се викаше тоа на што се возев] и откако си останав горе,а фино лепо заврши времето и сите стануваа више не ми ни текна да го погледнам,а не па да се качам на него.
* На тој пиратскиот брод или незнам како се викаше,гласот си го оставив.Вриштев ко ненормална,џигерот во пети ми отиде,едвај чекав да престане да се клати тоа нагоре-надоле.
* На тие колите што се лупаа е забавно,ама се имам возено само еднаш.
* Надвор од Македонија се имам возено во Суто Море на нешто слично како балерина и после тоа знам дека се истурив од повраќање.
Се на се,си останувам на лулашките и клацкалките во маало од сите овие имам лоши спомени.

Jesus f**king Christ !
Да ме седнеш мене на ова... има да се посерам. Има да повратам, да се посерам и да се онесвестам.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Видео

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom