- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 8.493
- Поени од реакции
- 308
Лулашки
Ајде разбудете го детето во себе.
Спомени, згоди... незгоди, сетете се на времињата.
Јас се сетив вчера, штета што траеше само 2 секунди... ама не сум јас крив. Не сум тежок, синџирите беа стари!
За мене е просто бесценето. Нежно ветре, 'рѓосани синџири, земја-небо, детска смеа, земја-небо...
Ајде разбудете го детето во себе.
Спомени, згоди... незгоди, сетете се на времињата.
Јас се сетив вчера, штета што траеше само 2 секунди... ама не сум јас крив. Не сум тежок, синџирите беа стари!

За мене е просто бесценето. Нежно ветре, 'рѓосани синџири, земја-небо, детска смеа, земја-небо...
. И така се занесувам ко ненормален се лулам и *фап* наопаку се превртив со главата во земја (сум се лизнал од тоа кожата). 10 минути сум бил во безсознание ама после се опоравив среќа ништо не ми беше. А најмногу сакав со дечките од маало (повеќе бевме машки) на клацкалица. Абе мераци, какви плескавици си правевме.
ама се прснав од смеење како и секогаш:pos2:
сирот он..... :pos2: После сакавме да ги врзуваме јажињата, ама тетин испаничи коа ме виде мене крвава и ја метна негде
lelee kako mala gi obozavav...sekogas odevme so dedo mi i toj me lulase.....souboooooo
Како малечка ги обожавав,татко ми ми беше направил во дворот и по цел ден се лулав.Ми доаѓаа и комшичињата и тука настануваше општ хаос,кој ќе се качи прв,колку ќе се лула...имаше и незгоди,како раскрвавени колена,раце,џумки на глава...Ахх...убаво беше тогаш,но и сега ако ми се укаже прилика одма седнувам,само не сум намила на некое такво место