Louie

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
една од подобрите серии а само 4 страни што ви е бе шкрапајте малку

:pos:louie i parks and recreation најзапустени на форумов слаба заинтересираност

louie.gif

ЛЕЛЕЛЕЕЛ што му направи дебелата во 3 епизода, аууууууууу кој OWNAGE! :pos:

:cuc:

Во епизодава имаше повеќе за односите, него ли во 1000 љубовни драми, маестрална режија!

еј како го погодиле младиот Луи...
или е до човекот или до глумата (или двете :D)

го погодил односот, гласот, се...браво за младиот Луи! :)
во ниедна серија/филм немам приметено до сега толку добро да ја погодат помладата верзија на ликот

за тие шо го сакаат Луи - проверете го Jim Jefferies. Хејтер е, има fucked up приказни и шеги, во неговата серија Legit (кај што е режисер, сценарист, актер...) има исто многу добра драма со многу добар црн хумор - како Луи.
Стенд ап комичар е, има неколку спешлс и нив провере ги - u wont regret it

btw под хејтер мислам на - критикување општество, критикување луѓе, критикување религија, критикување денешна генерација, критикување на глупите работи што ги прават луѓето...George Carlin - ама смешен

Последно уредено:
Секоја сезона, така и оваа, повеќето од времето сум со сериозна фаца и ме тера Луи длабоко да размислам за некои работи и да ми биди awkward на некои сцени. Ама, од време на време ќе се убаци некоја рандом дешавка и се смеам како ретардиран повеќе од 1 сат. И тоа не мора да е некоја класична смешна сцена, онака најобичен муабет или реплика и се пореметувам дома. :pos: Сега последно со фацата од Seinfeld кога овај вика "this is your soul laundering service" на стенд-апот. Ништо посебно не беше сцената али се смеев ко луд. :confused:

Kim: So tap it!
Louie: I want to but my dick is too aware that your pussy is a chamber of financial ruin

Вчера бев кај една другарка на гости и после првата епизода од втората сезона,ја пушти одма втората па кога реши да ја пушти третата се насмеав и си реков СЕ НАВЛЕЧЕ МАЛА А;)

WOW, WOW, WOW.

Каков пресврт во серијата, се осеќам како да сум гледал перфектна драма (засебен филм) за животот на еден проблематичен тинејџер, а не серија! колку само си одговараа ликовите, се осеќаше наобојот и емоциите во дискусиите. Детето што го глуми луи, е ЅВЕР.

Каква перфектна изведба и глума, а врвот би рекол дијалозите и сценариото. Неверојатно...

Запрепастен сум од квалитетот, ЧИСТА 10 се последните 2 епизоди!

Почнав да ја гледам, у испитна сесија една сезона за два дена ја џвакам.. еве стигнав и до трета.
Ептен интересен сит ком, има нешто у него што го прави поразличен од другите, а и до сега не сум се смеел толку како улав на било кој сит ком :D
На почетокот бев песимист, шознам, мислев дека цело време е стенд-ап и искрено заради оценката на имдб се нафатив да ја гледам. Сега сум навлечен како џанкер на хероин.

А да, оваа малата Лили ми е ептен интересна кога зборува дека неможе да изговори "Р". :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom