LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    293
Абе да ве мочам, си ја пуштив по 3 пат да ја гледам серијава, од што ве читам и ги гледам клипчињава.... дури и играта LOST пак си ја почнав :)

Идете у (вметни_полов_оргран_тука) :D

Ај малце контроверзно мислење (ваљда).
Само мене ми беше тапа крајот на 3тата сезона?
Пошто гледам на форумов а и општо ептен е praise-уван тој крај како еден од најдобрите ever..
Што поточно не ти се допаѓа во финалето на 3 сезона?

Содржина - чек,
Напнатост - чек
Емотивен набој - чек
Сaундтрак - чек
Легендарна сцена - чек

И така натаму.

Плачев ко магаре на not Penny's boat... финалето на првата сезона од Твин Пикс и финалето на втората од Килинг се тука негде, ама ова мислам дека е најдоброто финале некогаш, број 1 на сите времиња!

a kade ja gledate serijava ? ja gledav koga igrase na a1 i sakam da prodolzam da ja gledam

За мене е ова па финалето на The Killing, Твин Пикс не го памтам доволно одамна беше. Се разбира дека за разлика од филмови, серии немам гледано премногу, но ова е нешто блиску до совршенство. А сезона 1 од LOST е чиста 10ка, онака без минута мислење, секоја епизода растура, флеш-бековите се фантастична работа. Мистеријата на островот преплетена со невидено добра обработка на ликови. Твистови, емотивни моменти, саундтрак, глума, продукција... што вика VLJ, би ја гледал 100 пати, никогаш нема да ми стане досадна.

За мене е ова па финалето на The Killing, Твин Пикс не го памтам доволно одамна беше. Се разбира дека за разлика од филмови, серии немам гледано премногу, но ова е нешто блиску до совршенство. А сезона 1 од LOST е чиста 10ка, онака без минута мислење, секоја епизода растура, флеш-бековите се фантастична работа. Мистеријата на островот преплетена со невидено добра обработка на ликови. Твистови, емотивни моменти, саундтрак, глума, продукција... што вика VLJ, би ја гледал 100 пати, никогаш нема да ми стане досадна.
Потполно се сложувам дека првата сезона е убедливо најубавата од целата серија.Многу емотивни сцени,плуз запознавање со островот и со ликовите,подобар вовед не може да се замисли иако никако не можам да им простам што се решија од Бун толку брзо.Има и прејаки епизоди како таа на Хуго и на Лок.И исто така Финалето на третата сезона е врхунац.. Прв пат коа ја глеав епизодата, на делот "We have to go Back"ми се слоши дури :icon_mrgr:.

Јас, драгонскај, уствари не се ни сечам кое беше финалето од 3та сезона.:pos:

Еве џимеј knows what is up. Not penny's boat ми е мене врвот во LOST.

Потполно се сложувам дека првата сезона е убедливо најубавата од целата серија.Многу емотивни сцени,плуз запознавање со островот и со ликовите,подобар вовед не може да се замисли иако никако не можам да им простам што се решија од Бун толку брзо.Има и прејаки епизоди како таа на Хуго и на Лок.И исто така Финалето на третата сезона е врхунац.. Прв пат коа ја глеав епизодата, на делот "We have to go Back"ми се слоши дури :icon_mrgr:.

Бун требаше како вампир да се врати. :vozbud:

Абе дека е црн не знам дали ќе му стојат убаво. :( Ај ќе си се договорите меѓу себе вие.
Туку повелете, за џабе неам ставено тука дека gender ми е Sandwich maker. Ако сте добри и торта има.

Р. и Џ. извинете малце офтопик :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom