LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе да ве мочам, си ја пуштив по 3 пат да ја гледам серијава, од што ве читам и ги гледам клипчињава.... дури и играта LOST пак си ја почнав :)

Идете у (вметни_полов_оргран_тука) :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Ај малце контроверзно мислење (ваљда).
Само мене ми беше тапа крајот на 3тата сезона?
Пошто гледам на форумов а и општо ептен е praise-уван тој крај како еден од најдобрите ever..
Што поточно не ти се допаѓа во финалето на 3 сезона?

Содржина - чек,
Напнатост - чек
Емотивен набој - чек
Сaундтрак - чек
Легендарна сцена - чек

И така натаму.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.248
Плачев ко магаре на not Penny's boat... финалето на првата сезона од Твин Пикс и финалето на втората од Килинг се тука негде, ама ова мислам дека е најдоброто финале некогаш, број 1 на сите времиња!

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
a kade ja gledate serijava ? ja gledav koga igrase na a1 i sakam da prodolzam da ja gledam

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
За мене е ова па финалето на The Killing, Твин Пикс не го памтам доволно одамна беше. Се разбира дека за разлика од филмови, серии немам гледано премногу, но ова е нешто блиску до совршенство. А сезона 1 од LOST е чиста 10ка, онака без минута мислење, секоја епизода растура, флеш-бековите се фантастична работа. Мистеријата на островот преплетена со невидено добра обработка на ликови. Твистови, емотивни моменти, саундтрак, глума, продукција... што вика VLJ, би ја гледал 100 пати, никогаш нема да ми стане досадна.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
За мене е ова па финалето на The Killing, Твин Пикс не го памтам доволно одамна беше. Се разбира дека за разлика од филмови, серии немам гледано премногу, но ова е нешто блиску до совршенство. А сезона 1 од LOST е чиста 10ка, онака без минута мислење, секоја епизода растура, флеш-бековите се фантастична работа. Мистеријата на островот преплетена со невидено добра обработка на ликови. Твистови, емотивни моменти, саундтрак, глума, продукција... што вика VLJ, би ја гледал 100 пати, никогаш нема да ми стане досадна.
Потполно се сложувам дека првата сезона е убедливо најубавата од целата серија.Многу емотивни сцени,плуз запознавање со островот и со ликовите,подобар вовед не може да се замисли иако никако не можам да им простам што се решија од Бун толку брзо.Има и прејаки епизоди како таа на Хуго и на Лок.И исто така Финалето на третата сезона е врхунац.. Прв пат коа ја глеав епизодата, на делот "We have to go Back"ми се слоши дури :icon_mrgr:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Јас, драгонскај, уствари не се ни сечам кое беше финалето од 3та сезона.:pos:

Еве џимеј knows what is up. Not penny's boat ми е мене врвот во LOST.

Потполно се сложувам дека првата сезона е убедливо најубавата од целата серија.Многу емотивни сцени,плуз запознавање со островот и со ликовите,подобар вовед не може да се замисли иако никако не можам да им простам што се решија од Бун толку брзо.Има и прејаки епизоди како таа на Хуго и на Лок.И исто така Финалето на третата сезона е врхунац.. Прв пат коа ја глеав епизодата, на делот "We have to go Back"ми се слоши дури :icon_mrgr:.
Бун требаше како вампир да се врати. :vozbud:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Абе дека е црн не знам дали ќе му стојат убаво. :( Ај ќе си се договорите меѓу себе вие.
Туку повелете, за џабе неам ставено тука дека gender ми е Sandwich maker. Ако сте добри и торта има.

Р. и Џ. извинете малце офтопик :oops:

Kajgana Shop

На врв Bottom