LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
1h: LOST: The Final Journey
2h: LOST: The Final Journey, cont...
3h: The End
4h: The End, cont...
06:05: Jimmy Kimmel Live: Aloha to LOST

Доста со знам-не-кажувам-лост-лајк муабети... :star:

И не ми спомнувајте спојлери пред финалево. Заради вас ме викаат IOsonoSPOJLERISTA :star:

23271_30566281895_6430_n.jpg

Кратки прегледи од последната епизода/и. Без спојлери ама доволно за да не може да се дочека понеделник сабајле....

Последен коментар ќе да ми е ова пред финалето. Епа ај со среќа да ни е.. И сите во понеделник да си ги дочекате одговорите што ги барате :)))) :vozbud: :smir:

DamonLindelof

Folks. Things are going to start leaking. Resist. It's Christmas Eve. You've made it this far. Don't read it. EXPERIENCE IT. Please.

DamonLindelof

Folks. Things are going to start leaking. Resist. It's Christmas Eve. You've made it this far. Don't read it. EXPERIENCE IT. Please.

Само што дојдов ова да го напишам... Ама изгледа имало уште некој на твитер.... :)

Сега ја гледав епизодава, и можам да кажам дека е само добра најава за финалето. Многу јасно беше дека Џек ќе биде наследникот на Џејкоб, па јебига, на иста буква почињаат. :)

Интересно, интересно...

еве за сите што ја мразеа Кејт, од првата епизода

lost-kate-bikini_1197411094_1201741504.jpg

Дур не ја изгледам епизодава јас во темава не влегвам, така да ако имат негде спојлери (неозначени), немат да можам да ги означам.
Мислам и Иосоно нема да влезе.
Влегувате на сопствена одговорност одсега натака.

Attachments

• lost-spoiler-artimg.jpg
    lost-spoiler-artimg.jpg
    66,4 KB · Прегледи: 10
Дур не ја изгледам епизодава јас во темава не влегвам, така да ако имат негде спојлери (неозначени), немат да можам да ги означам.
Мислам и Иосоно нема да влезе.
Влегувате на сопствена одговорност одсега натака.

Јас ќе влезам, а ако некој стави спојлер за финалето го чека бан. Известени сте. Џимеј, ќе ја преименувам уште еднаш темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom