LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Здраво на сите јас сум нов на форумов и сакам најпрвин да постирам овде кај ЛОСТ затоа што сум многу голем фан и едвај чекам да дојде вторник за новите епизоди и мора да прашам дали ќе има во 1 часот по полноќ оваа недела????:smir:

Не сум сигурен за во 1h за тоа е задолжен IvanReal мислам, да следи и да не снабди со линк, навреме :) Ако нема во 1, во 3h нема кај да бега...

Да,оти нели во 1 на канадска телевизија даваат, ја затоа што сум нестрплив сакам во 1 ина4е во 3 за американското ќе си чекам секако :tv:

Да да, во Канада е порано ама тешко е за линкови, Ivan праќаше некој линк со пасворд па се снаоѓаме некако... Во секој случај утре ќе има линкови.

Да да, во Канада е порано ама тешко е за линкови, Ivan праќаше некој линк со пасворд па се снаоѓаме некако... Во секој случај утре ќе има линкови.
За оваа епизода се изначекавме утре цела вечер ќе се седи,велат ќе била нешто посебно и нешто неочекувано само ја зголемуваат тензијата и нестрпливоста,туку нека има линкови утре тоа се чека па да видиме за што се работи и дали конечно ќе се дознае кој е КАНДИДАТОТ :vozbud:

Уште 4 часа :drk:

У исто време се и во Канада и во Уса.

Малку сум зафатен со реорганизација на хаосов, ама ќе има линк до кај 2.00

Ајде :vozbud: ставајте линк ама некој поконкретен оти вие не ми се некако асални ај ве молам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom