LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Најдобра епизода до сега! :vozbud::vozbud::vozbud:

Мислам дека сега нема ни најмал сомнеж дека некако ќе се спојат двете реалности и дека ALT уствари не е ALT! Барем јас така мислам. :)

Desmond Rocks! :)

p.s. Исто така сум сигурен дека ќе ја видиме Juliet во „АLT“ кај шо го кани на кафе Sawyer :)

Најдобра епизода до сега! :vozbud::vozbud::vozbud:

Мислам дека сега нема ни најмал сомнеж дека некако ќе се спојат двете реалности и дека ALT уствари не е ALT! Барем јас така мислам. :)

Desmond Rocks! :)

p.s. Исто така сум сигурен дека ќе ја видиме Juliet во „АLT“ кај шо го кани на кафе Sawyer :)

Џулиет мислам дека му е жена на Џек, детето од неа дека е.

И на Фарадеј не му се наоѓа крајот, нели во 5 сезона 14 епизода велеше дека треба да детонираат бомба бидејќи тоа не е нивниот живот, а сега вели дека ова не бил нивниот живот.

Инаку што велите дека Пени може да е жена на Џек?

И сега Дезмонд ќе го замени Џејкоб и ќе оди да ги бара другите од авионот.

И во оваа реалност мајка му на Фарадеј е единствената која знае се :)

а шо велиш таа да е и мајка му на МИБ, за која зборуваше дека била лоша

Велам, нема теорија :)
МиБ е многу стар, Елоиз беше девојка во 70-тите, жена во години во сегашно време, значи има нормален животен тек...

Има некој превод македонски,српски,хрватски за новава епизода? Ај плс нека ме извести некој на профил за да не ја отварам темава пак, да не прочитам случајно нешто шо не треба пошо ја неам гледано новата, фала

Сигурно жената на Jack веќе ја познаваме и е од островот. Ништо чудно да е Juliet или Penny.
Има поголема логика да е Џулиет. Ем од историјата што ја имаа на островот, ем фактот дека Пени се согласи да иде на кафе со Дезмонд. Делуваше многу пријатно расположена од муабетот со Дезмонд за разведена жена... Плус, да била омажена со Џек и потоа се развеле, мислиш дека Видмор туку така ќе седел, со скрстени раце? Мафија е типот, remember? :helou:

DoubleSig.jpg

lockejack-1.jpg

MIB-1.jpg

вагата

scale02.jpg

Има поголема логика да е Џулиет. Ем од историјата што ја имаа на островот, ем фактот дека Пени се согласи да иде на кафе со Дезмонд. Делуваше многу пријатно расположена од муабетот со Дезмонд за разведена жена... Плус, да била омажена со Џек и потоа се развеле, мислиш дека Видмор туку така ќе седел, со скрстени раце? Мафија е типот, remember? :helou:

Ништо не е како шо изгледа во LOST. На пример изгледаше како Charlie да сака на авионот да се самоубие. Испадна дека беше несреќен случај. :) Така да не би ме чудело и Penny да е мајката на David.

Откриено која е мајка му на Давид.
Ама не сакам да кажувам, да не ме караат пак за спојлерите.

Па знам де, него и Чарли стана музичар по вина на брат му, но он и во овој “живот“ е музичар. А Даниле како што гледаме е музичар во овој, но во претходниот беше физичар.

Но во оваа епизода испадна дека и Дезмонд и Даниел се сеќаваат на нешто од претходниот живот. Така Дезмонд се сети на Пени, на Чарли и на другите патници од авионот, и затоа му побара на Минковски список од патниците од авионот да ги соберем пак.

Зошто цело време велиш дека е претходен живот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom