Macedonia>>Europe
Faster Than Light
Зашто е црнец... пологично објаснување нема.Зошто чадот го уби Mr.Eko, тогаш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто е црнец... пологично објаснување нема.Зошто чадот го уби Mr.Eko, тогаш?
Mr.Eko не сакал да го продолжи договорот иако го планирале за подолго. Зошто го убија така, (можеби) ќе видиме. Чадот не убива никого, тие што го контролираат убиваат со него. Чадот е оружје.
Ја мислам дека MIB Е ЧАДОТ, односно се работи за истата персона, што значи не можи MIB да биди на една страна, а чадот на друга... Тие се едно исто. Пример земи епизодата со Лок и Бен кога ќе му суди смоуки, кога и да се појавеше, Лок мистериозно го „снемуваше“. Стварно глуп превид направија со тоа што Џејкоб му е газда на Бен, а Бен го користи неговиот најголем непријател како оружје. Џејкоб требало да му речи да не се задева со него.![]()
Од каде знаеш дека е така?
Што ако гласот во кабината „help me“ е на МИБ, а во исто време Смоуки парче правеше по островот?
Не знам дали сум го пропуштил овој дел кога бил објаснет или воопшто не било објаснето до сега. Ме интересира кога овие од Аџира слетаа на Островот слетаа на изградена писта, истата писта која Сојер и Кате ја градеа кога беа грабнати од Другите. Пошто другиве користеа подморница за да го напуштат Островот и да се вратат на него тогаш што ќе им беше пистава. Или пак таа беше специјално изградена за да може овие од Аџира да слетаат на неа? Тогаш како знаеле овие дека такво нешто ќе се случи?
Абе си ја гледам ја и последнава сезона, него баш сега на најавиве на А1 случајно ја видов пистата и затоа ми текна на тоа. Знам дека не е релевантно али пак ме копка од кај знаеа овие уште во time line од 3 сезона дека во 5 сезона ќе има авион кој ке ја искористи таа писта. И башка уште една работа не ми е јасна. Додека траеа сите тие time travels на островот што се дешаваше со Другите? Дали и тие го доживуваа истото или пак само оние кои ги грабнаа како Синди, Зак и Ема.Јеби га знам дека сега овие работи не им се приоритет али ко што кажав многу ме копка кога вакво нешто ке остане необјаснето.
И ја не знам какви се тие Back to the Future спојлери хаха
Слободно пиши си ги ич нема потреба црно да им ставаш...![]()