LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Па ја сеа мислам дека Видмор ќе го пукне островот. :)

Можеби бомбата и не експлодира и затоа настанаа тие sideways. Ако бомбата експлодирала и го потопила островот во 1977 Бен можеби и немаше така да разговара со татко му. Тие разговараа за Островот и Дарма како тие уште да постојат.
Оваја Сан е досаден лик, исто и Џек, веќе предосадни, па затоа овие епизодиве со Бен (и порано Дезмонд) ни беа поинтересни.
И сега одам да се спремам за утакмица, Форца Милан!!!

Не ми е јасно зошто Бен се врати пак со Илана а не отиде кај Лок? Што беше финтата? А како што видов на крајот од епизодата дојдоа и Џек, Хуго и Ричард на плажата, и они изгледа полека полека ќе се собираат за на крајот да го уништат Лок ( чудовиштето )? А и овој Видмор веќе е досаден како го најде сега островот со таа подморница, да не планира да го уништува? ( Ако претходната бомба беше навистина детонирана, можеби сега ќе има втора од Видмор?) :toe:

Има реприза ме мрзи да вртам назад а ја пропуштив оваа епизода :nesum:

Не ми е јасно зошто Бен се врати пак со Илана а не отиде кај Лок? Што беше финтата? А како што видов на крајот од епизодата дојдоа и Џек, Хуго и Ричард на плажата, и они изгледа полека полека ќе се собираат за на крајот да го уништат Лок ( чудовиштето )? А и овој Видмор веќе е досаден како го најде сега островот со таа подморница, да не планира да го уништува? ( Ако претходната бомба беше навистина детонирана, можеби сега ќе има втора од Видмор?) :toe:
Јас мислам дека Бен се врати со Илана затоа што е уплашен до смрт од Флок. Прво го изманипулира да го убие Џејкоб не знаејќи дека Лок не е Лок, потоа виде како се претвора во чад и ги убива сите, разбирливо да не оди со него иако му помогна бидејќи Илана му прости на некој начин. Исто така и Мајлс му рече како Џејкоб до последен момент мислел дека греши за него, сега Бен има шанса да се поправи.

IoSonno твојата теорија за дејствијата во Л.А. пропаѓа со оглед на разговорот помеѓу Бен и татко му нели?

А Мајлс од каде знае дека со Ники и Паоло има закопано дијаманти? Благодарение на тоа што може да зборуба со духови.

Е сеа, две работи. Прво, Ричард им рече на Џек и на Харли дека доаѓа од Храмот. Јас сум заборавила или Ричард го немаше у Храмот кога Флок и Саид направија масакр? Или мисли бил после масакрот и начекал пустош?
Второ, кога го прашаа Џек и Хуго кај бил,он рече као немале да му веруваат и да им кажел, а после рече бил у Храмот. И шо е тука толку неверувачки?

Закон, закон, закон епизода. Најбоља.

Малце сеир. Интрава во стилот на сериите Full House, Baywatch, House, Jackass, Prison Break, The Wonder Years, Charmed. :tv:

Потсети ме што разговараа?
Татко му на Бен му рече дека се откажал од Дарма, го напуштиле островот и се вратиле назад, да останеле којзнае што би постигнал Бен.
Според мене со тоа се побива теоријата дека животот вон островот т.е. во Л.А. е продолжеток од сегашните дејсвија на островот.

Татко му на Бен му рече дека се откажал од Дарма, го напуштиле островот и се вратиле назад, да останеле којзнае што би постигнал Бен.
Според мене со тоа се побива теоријата дека животот вон островот т.е. во Л.А. е продолжеток од сегашните дејсвија на островот.

Зезнато... јас викам дека островот е потопен во 70-тите, значи според таа теорија треба пак да има тајм - травел па потопување... можно е при враќањето да изменат нешто од тогашната реалност па Бен и татко му да заминат па потоа да се случи потопување... но незнам, утре би требало да ми остане малку време за мозгање :)

Во секој случај, можно е ова да ја сруши мојата теорија. Дај Боже, и онака мојата води кон разочарување на минимум 50% од фановите :pos:

Ама рекоа дека ќе се спојат двете временски линии.

Туку дали мислите дека Клер ќе ја убие Кејт?

јас мислам дека нема да ја убие

6bb8d06d02942e7aab74dcd2d5550288.jpg

Ама рекоа дека ќе се спојат двете временски линии.

Туку дали мислите дека Клер ќе ја убие Кејт?

јас мислам дека нема да ја убие

6bb8d06d02942e7aab74dcd2d5550288.jpg
Денес спуштајќи го торентот за најновава епизода несакајќи прочитав еден коментар - **** , why Kate has to die??!!!!
Цела епизода мислев дека нешто ќе се случи со Кејт ама ништо.
Дали дечково што коментирал има некој информација или само си препоставува затоа што таа е со Клер незнам...

И што мислите кој ќе го наследи островот?

Џек
Соер
Сан
Џин
Саид
Хуго

Јас мислам дека можеби тоа со sideways не е да се прикаже алтернатива ако експлодирал или не експлодирал островот туку можеби само за да ги видиме "позитивните", "добри" страни на ликовите од серијата.:pos2: Нешто слично на то да створет некој престиж, илузија, едвард нортон.

И зошто Џејкоб се сретна со Харли дури откако се врати од островот, а не како другите пред да појдат на островот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom