Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека Бен се врати со Илана затоа што е уплашен до смрт од Флок. Прво го изманипулира да го убие Џејкоб не знаејќи дека Лок не е Лок, потоа виде како се претвора во чад и ги убива сите, разбирливо да не оди со него иако му помогна бидејќи Илана му прости на некој начин. Исто така и Мајлс му рече како Џејкоб до последен момент мислел дека греши за него, сега Бен има шанса да се поправи.Не ми е јасно зошто Бен се врати пак со Илана а не отиде кај Лок? Што беше финтата? А како што видов на крајот од епизодата дојдоа и Џек, Хуго и Ричард на плажата, и они изгледа полека полека ќе се собираат за на крајот да го уништат Лок ( чудовиштето )? А и овој Видмор веќе е досаден како го најде сега островот со таа подморница, да не планира да го уништува? ( Ако претходната бомба беше навистина детонирана, можеби сега ќе има втора од Видмор?)![]()
IoSonno твојата теорија за дејствијата во Л.А. пропаѓа со оглед на разговорот помеѓу Бен и татко му нели?
Татко му на Бен му рече дека се откажал од Дарма, го напуштиле островот и се вратиле назад, да останеле којзнае што би постигнал Бен.Потсети ме што разговараа?
Татко му на Бен му рече дека се откажал од Дарма, го напуштиле островот и се вратиле назад, да останеле којзнае што би постигнал Бен.
Според мене со тоа се побива теоријата дека животот вон островот т.е. во Л.А. е продолжеток од сегашните дејсвија на островот.
Денес спуштајќи го торентот за најновава епизода несакајќи прочитав еден коментар - **** , why Kate has to die??!!!!Ама рекоа дека ќе се спојат двете временски линии.
Туку дали мислите дека Клер ќе ја убие Кејт?
јас мислам дека нема да ја убие
![]()