LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Денес сме 03.02.10... Тоа ти е 15! А бројкиве се 4, 8, 15!

Страв ме фаќа! :pos:

Па некои мистерии се разрешија, ама изгледа повеќе нови настанаа :)

Сезонава ќе дрма:duel:...И боби, што сакаш ти од прва сите мистерии да ти ги прикажат, чекај имај малку верба... :)

Па некои мистерии се разрешија, ама изгледа повеќе нови настанаа :)

Koи се разрешија жити све? Само дека чадот е другар му на Џејкоб во телото на Џон Лок.

Кој разбра нешто, тогаш не е во ред нешто со него...

Одлична премиера, и за разлика од сите останати епизоди, помалку збунувачка, барем за мене.

EGConsidermymindblown.jpg

:zver:ови се!

Неколку нови прашања и неочекувани работи, но мене ми изгледаше како вовед во расчистување на работите. Следната епизода би требало да има шокантна содржина, така најавија продуцентите, па од 4-та натаму да се средува хаосот :)

OFF to Sleep, бидете добри, ако пишувате спојлери затемнувајте ги. Има многу луѓе што ќе гледаат утре.

:zver:ови се!

Неколку нови прашања и неочекувани работи, но мене ми изгледаше како вовед во расчистување на работите. Следната епизода би требало да има шокантна содржина, така најавија продуцентите, па од 4-та натаму да се средува хаосот :)

OFF to Sleep, бидете добри, ако пишувате спојлери затемнувајте ги. Има многу луѓе што ќе гледаат утре.

Хехе ќе спиете...хаха, јас ќе ја прегледам уште еднаш, па нашколо :P

и дајте линк од торент, гледам правевте нешто муабет..

Koи се разрешија жити све? Само дека чадот е другар му на Џејкоб во телото на Џон Лок.

Кој разбра нешто, тогаш не е во ред нешто со него...

Па твојот пример е најважната мистерија, друго, видовме со Џулиет што се случи, видовме Саид како се спаси, видовме што имало во кутијата за гитара итн., да не набројувам сè.

Мене едно друго ме замисли, навидум неважно, ама ако во првата сезона ковчегот со Кристијан беше на авионот, а сега не е, тоа значи дека моменталната временска линија се разликува и пред моментот на несреќата која се случи во временската линија од прва сезона.
Другите настани кои следеа поради неслучување на несреќата, секако дека се нови, бидејќи до сега не се случиле.

Ќе те полуди од парадокси патувањето во времето. :)

Торент веќе се појави на torrentleech во 05:04 со двете епизоди заедно.

Линк нема, бидејќи на torrentleech е строго, и ќе попијам бан ако има снимања на еден торент повеќе пати, настрана што треба и ratio да се одржува.
И на јавните тракери веќе се појави првата епизода, веројатно има и по RS, MU итн.
Eте и на замунда излегол торент, повеќето имаат таму акаунти.

Првата епизода можеше да се гледа уште во неделата но со слаб квалитет, а овој торент од земунда е супер

Не го симнувај, ќе се појави сега торент со двете епизоди заедно. Ја се зезнав веќе.

Ја изгледав првата и први десет минути од втората и до сега многу слабо , не сум импресиониран. А и почеток на првата GUI еектите некако ми изгледаа многу вештачки кога даваа под вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom