LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Не беше интересно, одам да гледам American Idol. :pos:

Очекувам повеќе акција во вториот дел. :)

Ја има прва епизода за симнуење. Да досимнам НЦИС и ставам да гледам.

Не ми се верува колку брзо излезе епизодата на торент. :)

Не ми се верува колку брзо излезе епизодата на торент. :)

Ах за торент ќе почекаш уште саат време и уше два пати по толку да ја симнеш додека се соберат сидери. Ова е директно. За 4 мин уште и симната е.

Многу малку фанови гледате лајвстрим бре, мислев ќе има околу дваесеттина...

Абе смеј те се за Амеркан Идол ама ќе ги видите утре бројките на гледаност ќе има гарант два пати поеќе гледачи од лост.

Абе смеј те се за Амеркан Идол ама ќе ги видите утре бројките на гледаност ќе има гарант два пати поеќе гледачи од лост.
Ма ме заболе увово за бројките...Јас гледам тоа што ме интересира, а тоа што гледа пола држава со испран мозок многу не ме занима...

Многу замараат со рекламиве, торент ftw.

Ќе има ама утре цела Европа и Азија ќе го симнува ЛОСТ а за Идолот не заболе.

И за бројките не заболе, освен за 4, 8, 15, 16... :pos:

Ах за торент ќе почекаш уште саат време и уше два пати по толку да ја симнеш додека се соберат сидери. Ова е директно. За 4 мин уште и симната е.

На torrentleech првата епизода излезе во 04:03. :)

Ќе има ама утре цела Европа и Азија ќе го симнува ЛОСТ а за Идолот не заболе.

И за бројките не заболе, освен за 4, 8, 15, 16... :pos:

Абе и јас не гледам Идол немој сериозно да ме сфатите, не дека многу голем фан и на Лост да сум ама за мене сепак боље лост ќе гледам одколку Идол.

А бројките ти се објаснети кажуваат клучни денови за до крајот на светот. Еден од нив најверојатно ќе биде крајот на Американ Идол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom