LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
У исто време искачаат и хд и обична снимка. Некои 5-6 минути разлика може. Ја ќе ја глеам у живо, не ми се чекаат торенти :)

Има некој линк за во живо поинаков од Atdhe? (За резерва?) :)

ПОЧНА THE FINAL CHAPTER
(РЕТРОСПЕКТИВА НА ПРЕТХОДНИТЕ СЕЗОНИ)
TOA Е00 ЈА ГЛЕДАВ ВЧЕРА

ПОЧНА THE FINAL CHAPTER
(РЕТРОСПЕКТИВА НА ПРЕТХОДНИТЕ СЕЗОНИ)
TOA Е00 ЈА ГЛЕДАВ ВЧЕРА

http://www.justin.tv/areyoulost#r=uf6hQRM

btw

T H E F O U R T O E D S T A T U E I S T A W E R E T

А бе има некој линк за ustream на atdhe.net ама и со него се исклучува за 2 минути...

А на justin има неколку видеа за Lost и сите пуштаат нешто различно, незнам кој е вистинскиот, ако го има... :toe:

А бе има некој линк за ustream на atdhe.net ама и со него се исклучува за 2 минути...

А на justin има неколку видеа за Lost и сите пуштаат нешто различно, незнам кој е вистинскиот, ако го има... :toe:

оваа ретроспективата ако сакаш да си ја симниш, можеш преку торент, а за LAX ќе чекаме lostseries од блогот да ни ја даде шифрата во 2.50

Во 2.50 почиња?

На овој линкот од Џастин, ја има ретроспективата, а баш пред пола саат ја гледав. Само рифреш ќе ти направи во пресрет на новава епизода.

оваа ретроспективата ако сакаш да си ја симниш, можеш преку торент, а за LAX ќе чекаме lostseries од блогот да ни ја даде шифрата во 2.50

Не ме интересира ретроспективата туку да го погодам точното видео кое ќе ја дава епизодата, пошто неколку се лажни, пуштаат стари Лост колку да собираат гледачи.

Ај па кога ќе има лозинка ставете ја и лозинката и точниот линк па да пробаме...

Ако ве ебава џастин инсталирајте софтверов.

Иначе американциве тупат со реклами бетер од А1...

Ако ве ебава џастин инсталирајте софтверов.

Иначе американциве тупат со реклами бетер од А1...

Gо инсталирав пред некој ден за да гледам нешто. Не прави ништо на mozilla ни со додатокот кој треба да се инсталира, тотално ми ги блокира IE и MSN Messenger...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom