LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Утре ќе ја гледам новата сезона во HD, едвај чекам:vozbud:
И може некој ако сака да ми каже што се случи во 5та сезона зашто ги имам гледано само првите 4 епизоди, натаму ништо немам гледано. Ја пропуштив цела сезона и сакам да знам што се случи зашто од утре сакам да почнам да ја гледам новата сезона. За да не биде оф топик на темава би бил благодарен некој ако накратко ми каже што се случи во претходната сезона на пп, фала:smir:

Имам исто мислење како Solid. Немој да ги скокаш епизодите! Изгледај ги прво останатите епизоди од 5. сезона, па после продолжи со 6. сезона. :)

Утре ќе ја гледам новата сезона во HD, едвај чекам:vozbud:
И може некој ако сака да ми каже што се случи во 5та сезона зашто ги имам гледано само првите 4 епизоди, натаму ништо немам гледано. Ја пропуштив цела сезона и сакам да знам што се случи зашто од утре сакам да почнам да ја гледам новата сезона. За да не биде оф топик на темава би бил благодарен некој ако накратко ми каже што се случи во претходната сезона на пп, фала:smir:

Ете погоре изгледај го видеото што го предложив: Lost - Journey in Time. Објаснето ти е се што се случува до претпоследната епизода од 5 сезона. Последната ќе мора да ја гледаш без тоа не ја почнувај новата.

Значи ако немаш време за гледање на цела сезона, ти го предлагам тоа видео + финалето од 5-та сезона.

7 central e 2 или 3 кај нас?
Мислам дека е два по наше... ама првиот саат ќе почнат да прикажуваат што се случувало во минатите сезони... а наредните два саата ќе бидат од новата сезона.
И јас ова ќе прашував. Да не знае некој кога би требало да ги има на тор. епизодите??
Торент негде кај 5-6 саат сабајле сигурно ќе има...

На замунда имат нов торент Lost S06 Special: The Beginning of the End да не е новата епизода?

На замунда имат нов торент Lost S06 Special: The Beginning of the End да не е новата епизода?

Мислам не се новите епизоди.Официјанлно имината на двете епизоди кои ќе се емитуваат вечерва се
LAX i LAX(2)
. Ова е изгледа некое повторување од предходните сезони можеби?!

Ама гледам сега на tv.com има неколку епизоди пред премиерните погоре. А не може сите да бидат она класичното повторување на предходните сезони така да можеби има нешто екстра во таа епизода,но се сомневам дека ќе биде од да речам 6тата сезона...

Ајде кој има турбо интернет нека направи проверка една :)

Вчера House излезе на Замунда околу 4 саат така да би требало и за Лост да е исто.
Finally back!:vozbud:

да не знаете кога би излегла епизодата на HD квалитет зашто сакам целосно да уживам гледајки ја крајнат сезона на лост!
вреди ли да го чека HD торентот зашто веке пукнав:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom