LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Е од памет ме извадивте...со тоа 'откажувањето' :kesa:

zxaxaxaxax dobra sega ali ne e bolje od segata so kitot u ezerce!!:)))

btw utre site so netrpenie ja cekame epizodata pa pak malce da se raspisuva po forumov!!!:smir:

како што и се мислеше Бен мора да презивее!
(иако е застрелан во гради ;P)

иначе крајната сцена е нај закон!јон лојк е нај нај карактер во целата серијааа!!:_)))

welcome to the land of living!:wink:

Глупаво е да се користат спојлери, на веќе излезена епизода. Спојлери се користат за работи што уште не се покажани во некоја епизода. Али ај, нека биде.
Интересна епизода, конечно дознавме што се случи со Арон, како Бен им се придружил на Ричард и компанија.

Разговорот меѓу Харли и Мајсл околу тајм травел беше добар.Јас мислам дека возрасниот Бен од 2004 г. се сеќава дека бил застрелан од Саид во 1977,зато пред 2 епизоди му рече дека е роден убиец.
Иначе добра епизода.
Ова тајм травел е ептен заебана работа и малку потешка за разбирање.

А можда Бен нема на ништо да се сеќават, зато шо ко го зеде Ричард кажа дека ако го земи нема да се сеќава дека нешто воопшто се случило и дека од тогаш ќе е еден од нив.
Инаку во глобала не беше многу добра епизодава, освен последните 10-ина минути

Разговорот меѓу Харли и Мајсл околу тајм травел беше добар.Јас мислам дека возрасниот Бен од 2004 г. се сеќава дека бил застрелан од Саид во 1977,зато пред 2 епизоди му рече дека е роден убиец.
Иначе добра епизода.
Ова тајм травел е ептен заебана работа и малку потешка за разбирање.
Чим знае дека бил во Дарма како мал, мора да знае и дека Саид пукал во него.

Чим знае дека бил во Дарма како мал, мора да знае и дека Саид пукал во него.

Richard: He'll forget this ever happened.

А и го однесе во The Temple! The Temple и се е можно :))

Првпат од излегување на нова серија на лост да не биде на 10 најсимнувани работи на замунда најверојатно веке им пага гледаноста :vozbud:

abe ostaj taaa rabota,use ne ja pokazale san i onoj pilotot,naredna epizoda ke bide toa izglea. Tie pa kako uspea da otidat u drugo vreme , nekolku godini po katastrofata vo darma?

Разговорот мегу дебелиов и кинезот беше priceless:pos2:и според мене верувам дека на многу им помогна околку недоразбирањата со time travel- от за Бен веке скоро се се разјасни кога Ричард кажа дека се ке заборави:toe:

Ме интересира како умре татко му на Бен. Одамна беше заборавив, Бен го уби така?

Да, Бен го уби.

Инаку ако приметивте и Чарлс и Ели беа спомнати во оваа епизода.

Тоа значи тие се поврзани со 'другите', а и можеби се на островот во времето кога Бен е застрелан.

Со оглед дека беа при Time travel от во времето на Хидрогенската бомба, и Ели и Чарлс се на островот од тогаш до оваа година.

DIEEEEEEE.

Или сценаристиве се глупи,или пак они претпоставуваат дека гледачите се глупи.

Ау,сум се разочарал тотално,неверојатно идиотско решен крај.

НЕВЕРОЈАТНО.

Но,по се изгледа дека на Американците потребно е да им се сервира нешто за да го сфатат.

DIEEEEEEE.

Или сценаристиве се глупи,или пак они претпоставуваат дека гледачите се глупи.

Ау,сум се разочарал тотално,неверојатно идиотско решен крај.

НЕВЕРОЈАТНО.

Но,по се изгледа дека на Американците потребно е да им се сервира нешто за да го сфатат.

Па мораше кога тогаш да се разработи религискиот дел од Lost, не знам зошто си изненаден. Ништо чудно Smokie да го опрај сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom