LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Aaaaхахаха, не знам од каде ми текна ова нешто :vozbud:
Ви текнува во првото скокање низ времето кога Ричард му рече на Лок дека на следната средба можеби нема да го препознае, затоа да му го даде компасот.
Епа појде и му го даде компасот во 1950, кога Ричард немаше компас, и тој е истиот компас што ќе му го даде на Лок во иднината. Од ништо - нешто :nesvest:

Dali zabeleza nekoj vo scenata so Kristijan, Sun i Frank koga Sun ja gledase slikata od Recruts 1977 deka sedi edna zena pozadi nea mene mi izgledase na Sharlot ili Kler. Eve screen shot

lostw.png

Ај ако некој најде превод нека ми пише на пп.. не ми се чека :vozbud: а без превод нејќам да ја гледам :(

Ти претив на ПП.

Dali zabeleza nekoj vo scenata so Kristijan, Sun i Frank koga Sun ja gledase slikata od Recruts 1977 deka sedi edna zena pozadi nea mene mi izgledase na Sharlot ili Kler. Eve screen shot

Мене воопшто не ми личи ни на чоек а не камоли на жена :).

Русо знајт што е чадон ???. зошто незнам во која епизода беше од 1 или 2 сезона кога ќе бегаат од чудовиштено Џек ќе ја прашат на русо што е чудовиштено а таја ќе му речит сигурносен систем . Или тоа го знајт од нејзиниот маж во 5 епизода од 5 сезона пред да го убиет на плажата маж је ќе и речит дека тоа било сигурносен систем. . Чудовиштено е Сигурносен систем на храмот а што е храмот ?? во 6 сезона изгледа ќе откријат....?????

Клер е со Кристијан, пошо и е татко. Ако е тоа жена, Клер е.

Sawyer: All you got to do Doc, is to go home, get a good night sleep, and i will take care of everything. Isn't that a relief?

Jack: Yeah... it is.

Гледам дека доаѓаат луѓе со подморницата во минатото 77ма година.

Како би било сега некој од ликовите да си замине со подморницата и да отиде во "реалниот" свет ? :vozbud:

Русо знајт што е чадон ???. зошто незнам во која епизода беше од 1 или 2 сезона кога ќе бегаат од чудовиштено Џек ќе ја прашат на русо што е чудовиштено а таја ќе му речит сигурносен систем ...

Мора да е Сигурносен систем зашо ко дојдоа тие да го уловат Бен тој им го пушти тоа и сите ги сотра. Тоа е нешто за да ги брани луѓето од кои е островон. Тоа е мистерија која ке се открие на крајот на сериава иначе нема да е интересно ако сите мистерии се откријат сега и ние ке знаеме што ке се случи а вака е се непредвидливо.

п.с. Не се лутите за аватаров 24 не ми е омилена не се заплашувајте.. :)

кој ја забележа Клер у позадина алал нека му е.. ја немаше шанси да познаам дека има некој там

Абе некоја техничарка по грешка влегла во кадар сигурно :) :pos2:

Жими се и јас коај ја видов сликата си реков некој по грешка се нашол таму :), да сакаа да ја видиме Клер поубаво би ја дале да се види :toe:

Жими се и јас коај ја видов сликата си реков некој по грешка се нашол таму :), да сакаа да ја видиме Клер поубаво би ја дале да се види :toe:

Ај, ај не тресете кај можело по грешка санкир некој ко нас го снимаат филмон та по грешка да беше одма ке видеа, ние ко успеавме на фалш слика да видиме пак тие не ке виделе. Може не е Клер затоа не дадоа добро да се види а и така треби не е ова шпанска сапуница цел излегви чоекот на бел ден и никој не го гледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom