LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Дезмонд и Саид ми се дефинитивно најааки карики во серијата.Џек е лигуш невиден, а Соер ми е нај hilarious.Го обожавам човекот.

Miles го поминува во сарказмот и иронијата дефинитивно. Заедно на сцена се гром. :nesum:

Кај тој кој што се однесувал добро.

Иначе - глуп дел од епизодата:
Џек оди да купи билет, тој што работи го прашува зошто сака да го носи Лок со авион. И Џек си оди, доаѓа некој шутрак и му вели - Жал ми е за покојникот.
Истиот тип го гледаме пак во убав кадар во авионот!?
После:
Хуго -
Не е важно како стигнав на аеродром.
Саид -
Не е важно како стигнав на аеродром
Кејт -
Не е важно каде е Арон.

Од вакви коментари многу глупаво се осеќам.

Ваљда типот ќе има некое учество во серијата... а и потребна е свежа крв малку... На пример Фарадер и Мајлс се чист погодок, многу интересни фаци...

Ми текна од каде ми е познат, Сајид Тахмауи одглуми перфектно во Предавник. Роден негативец, би било интересно да се внесе свежина во серијата со неговиот интересен лик.

Ваљда типот ќе има некое учество во серијата... а и потребна е свежа крв малку... На пример Фарадер и Мајлс се чист погодок, многу интересни фаци...

Јас мислам дека (ќе) има многу голема улога. Не е за џабе уфрлен :)

едит: http://www.imdb.com/name/nm0846548/

Filmography:

"Lost" .... Caesar (2 episodes, 2009)
- The Life and Death of Jeremy Bentham (2009) TV episode .... Caesar
- 316 (2009) TV episode .... Caesar

lock1.jpg

lock2.jpg

Различно перниче,кравата и кошула.
Филмска грешка или Лост мистерија???:toe:

Tипот и дефинитивно ке има некакво учество во серијава, глумеше во Терористичка Келија, глумеше во Vantage Point, случајно или не, и Метју Фокс ( Џек ) глумеше во истиот филм, така да се работи за попознат глумец и дефинитивно ке биде дел од серијава, а за улогата, Лост и се е можно . . . иако претпоставувам дека ке глуми негативец, како и во 90% од филмовите каде се појавувал . :toe:

:vozbud: Леле неделава многу долга ми се виде, неможам да дочекам да излезе нова епизода! :)

:vozbud: Леле неделава многу долга ми се виде, неможам да дочекам да излезе нова епизода! :)

Трај и мене исто, а сега прочитав дека после 8ма епизода 1 недела пауза ке правеле, тоа ке биде кошмар :D

abe ova so patuvanjevo niz vreme.... so be nov predizvik im trebase? malku im bese ostrov- kopno relacija na prikaznata pa sea i niz vreme.... :)

abe ova so patuvanjevo niz vreme.... so be nov predizvik im trebase? malku im bese ostrov- kopno relacija na prikaznata pa sea i niz vreme.... :)

Па тоа патување низ времето е и една од причините што филмот-сезоната го прават да е толку добар, непредливив и истовремено се откриваат многу тајни што се случувале во минатото на тој остров :).

ВАЖНО!!!

ПИШУВАЈТЕ СПОЈЛЕРИ, ОЗНАЧУВАЈТЕ ГИ!!!!!!! ОБАВЕЗНО!!! МОЖЕТЕ ТОА ДА ГО НАПРАВИТЕ СО ИКОНЧЕТО
spoiler.gif
КОЕ СЕ НАОЃА ВО НАПРЕДЕН УРЕДУВАЧ.

Остваруваме...:smir:

Се знаеше дека Лок ке "оживее" на островот, али многу нереално и глупо испадна.

Исто не ми е јасно...за кого работи таа старата(елоиз)?!
Видмор ја знае(му даде на Дез нејзина адреса), Бен ја знае. Она знае каде ја знае новата локација на островот.
Сега, ако Бен го поместил островот само заради Видмор да не го најде, што му е тешко на Видмор да отиде кај Елоиз и да ја види новата локација ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom