LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
ајде бе не постирајте за тоа што сте прочитале :pos2::pos2:
Туку некој превод да не има за четврта епизода.
п.с. По можност Македонски, ако не Српски, а ако немојте Српски тогаш Хрватски :)
На msn.:)

Го гледав почетокот ама не и крајот(незнам ни дали има),ај интересно беше заплети,сеќавања ама толку се искомплицира и престана да ми се допаѓа и затоа престанав да го гледам и незнам дали е завршен воопшто.

Го гледав почетокот ама не и крајот(незнам ни дали има),ај интересно беше заплети,сеќавања ама толку се искомплицира и престана да ми се допаѓа и затоа престанав да го гледам и незнам дали е завршен воопшто.
WTF,шо изблада сега????

Тоа е лост не е за Low IQ :) затоа ги создале американ тин мувис .

Инаку ај ќе си чекаме до среда за наредна епизода

Значи сега Сун ќе сака да го убие Бен, он ќе и каже дека Џин е жив и дека единствена шанса да го види е да дојде пак на островот. Уште Хуго да го извадат и комплет екипа се :) Или и Дезмонд треба да дојде ?
Tricky show

Уште нешто, таа девојката што го носеше Даниел кај бомбата, има шанса да е мајка му ? Таа што ја бара Дезмонд.

Значи сега Сун ќе сака да го убие Бен, он ќе и каже дека Џин е жив и дека единствена шанса да го види е да дојде пак на островот. Уште Хуго да го извадат и комплет екипа се :) Или и Дезмонд треба да дојде ?
Tricky show

Уште нешто, таа девојката што го носеше Даниел кај бомбата, има шанса да е мајка му ? Таа што ја бара Дезмонд.
За Сун и Хуго ќе се најде начин како да се вратат , ама за Дезмонд :toe:
Ќе треба со Пени да отиде на островот ...
А Џин која фаца ја направи кога ја виде Русо на млади години :nesvest:
Се повеќе и повеќе почнува да ми се допаѓа серијава :vozbud:

Епиодите ќе бидаат се подобри и подобриора веќе да се откриваат мистериите ..Ке видиме која му е мајка на Даниел и јас мислам дека ќе е таа што беше со него кај бомбаат..

Ако му беше мајка, сигурно ке си ја познаеше.

Туку, што улога сега ке има таа во месарницата, и тоа што го имаа во "подрум" да ја гледаат локацијата на островот.

Незнам дали Дезмонд треба да се врати на островот, дека нели он не беше во шесте преживеани. Али ако треба да се врати, сигурно Даниел пак ке го сретне во минатото и ке му рече да се врати, за да ги спаси, а Дезмонд тоа ке го сонува.

Ја пропуштив таа епизода кога го даваа минатото на Дезмонд, па ај некој нека каже дали Пени му е ќерка на Видмор. Затоа тој го бркаше Дезмонд од Пени, и го пратил на островот. А сега кога отиде да го праша за адресата, Видомор го праша како е таа.

Инаку се си мислам дека Џејкоб е Ричард.:toe:

Тоа е лост не е за Low IQ :) затоа ги создале американ тин мувис .

Инаку ај ќе си чекаме до среда за наредна епизода
значи ти гледаш Lost и имаш big IQ?:pos2:
Тоа е за тие што немаат попаметна работа па си отплеткуваат сцени од Lost.

Туку, што улога сега ке има таа во месарницата, и тоа што го имаа во "подрум" да ја гледаат локацијата на островот.

Незнам дали Дезмонд треба да се врати на островот, дека нели он не беше во шесте преживеани. Али ако треба да се врати, сигурно Даниел пак ке го сретне во минатото и ке му рече да се врати, за да ги спаси, а Дезмонд тоа ке го сонува.

Ја пропуштив таа епизода кога го даваа минатото на Дезмонд, па ај некој нека каже дали Пени му е ќерка на Видмор. Затоа тој го бркаше Дезмонд од Пени, и го пратил на островот. А сега кога отиде да го праша за адресата, Видомор го праша како е таа.

Да ќерка му е... :smir:

Па штом си го гледал тој дел, знаеш дека Пени му е ќерка на Видмор.
Сеа, не се сеќавам баш најдобро, но мислам дека Видмор праша „Како е мојата ќерка?(Се мисли на Пени) И не ја ставај во никаква опасност.“
Така нешто му рече на Дезмонд. Но тој без коментар си излезе.:)

ПС: Ако може некој да ми каже како да пишувам во црно, да не се гледат буквите, само кога ќе идеш со стрелката да излезат бели букви?

ПС: Ако може некој да ми каже како да пишувам во црно, да не се гледат буквите, само кога ќе идеш со стрелката да излезат бели букви?

Во Напреден Уредувач имаш иконче
spoiler.gif
.

Па штом си го гледал тој дел, знаеш дека Пени му е ќерка на Видмор.
Сеа, не се сеќавам баш најдобро, но мислам дека Видмор праша „Како е мојата ќерка?(Се мисли на Пени) И не ја ставај во никаква опасност.“
Така нешто му рече на Дезмонд. Но тој без коментар си излезе.:)

текстот[/spоiler]

Епа нели и рече кога се сретнаа, дека му е позната од негде, па по аналогија дека само Видмор знае каде е мајка му на Даниел, а биле во исто време на островот има шанси она да е уствари мајката на Даниел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom