LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Кого ли сака Сан да убие, Џек или Бен, или и двајцата... А Бен е стварно најликчиште сега за сега. Кога ќе се вратат на островот можеби пак ќе бидат 3 години назад како пред да заминат. Толку од мене, и веќе не гледам епизода по епизода, ќе почекам 3 месеца и се одеднаш ќе изгледам.

Занимлива епизода.

Па само на еден блесок отидоа до кампот и веројатно тоа беше иднина. Храната беше изедена од луѓето што дошле. Многу ме интересира кои биле тие?
А и мене нелогично ми беше. Се исчезнуваше при блесоците. Исчезнаа шаторите на The others. Луѓето исчезнуваа. А чамецот не исчезна :)
Баш јас си реков ете сега во вода ќе бидат и ги гледам тие повторно беа на чамецот.
А многу ми беше интересно кога Џин ја запозна Русо. Фацата каква му беше кога се претстави :pos:
А Сан сака Бен да го убие така? Нека го убие не можам веќе да го трпам :icon_lol: Поодвратен од него нема :) Мада без него нема интересно да е.
Кога ќе се вратат ќе бидат како пред 3 години? Како да не биле во вистинскиот свет? Ајдееее.

Да се разбереме.

1.Интеракцијата на Ричард со Џон во минатото беше интересна,и spot-on.

2.Претставувајќи дека Сојер го видел раѓањето на Арон,и притоа губејќи минута време на веќе видена сцена,е едноставно досадно.

И не ми е уште нешто јасно,Lost е прилично комплицирана серија,и бара многу мозгање и теории од гледачите.
Зашто тогаш мораа ДА СПЕЛУВААТ дека Русо е всушност Русо?

Мислам,со тоа што видовме француски јазик на скршените работи на плажата,и спасувачки брод со Французи,и жена со 4 машки...мораше на крај "драматично" да заврши,иако уште пред 3 минути знаевме дека е Русо.

Но Lost формулата е,после тиње епизода,следува некоја спектакуларна :zlo:

Две прашања:
1. Џин е во иста константа со Лок, Соер и останатите што патуваат низ времето? Значи и тие како и Џин се 18 години назад?
2. Бен беше таткото на ќерката на Русо, а таа кога дојде на островов беше трудна веќе?

Две прашања:
1. Џин е во иста константа со Лок, Соер и останатите што патуваат низ времето? Значи и тие како и Џин се 18 години назад?
2. Бен беше таткото на ќерката на Русо, а таа кога дојде на островов беше трудна веќе?
1.Да,во иста константа се со Џин и се вратени 16 години назад,кога дошла француската екседиција.Ништо чудно и Мајкл нигерот да е тука некаде. :vozbud:
2.Па ваљда ја напуммпал пред да дојт.Можда во Париз уз романтична вечера.(мала шега :) )

Него интересно ќе е да го видиме заминувањето на Лок од островот и дали ќе скокнит наеднаш 3 години пошто дејствието со брадестиот Џек е 3 години во иднината од моментот кога исчезна островот,а тој во погребалното претпријатие на Бен му кажа кажа дека се сретнал со Лок месец дена претходно.:vozbud:

Како го забележа бе ЈОве_БТ то со чамецот алал да ти е.Јас кога ќе навлезам во епизода од Лост ко таму да сум. :)

вака сега
тоа со чамецот е исто како и пушките што ги зедоа кога беа во минатото од плавата нели Соер и ја зеде пушката и му остана во рацете после блесокот
исто и чамецот, а исто и кога беше Џон ранет остана ранет и компасот што му го даде Ричард го имаше во рацете

значи објаснување: се што се во контакт тие останува со нив во секој временски период

мое мислење

вака сега
тоа со чамецот е исто како и пушките што ги зедоа кога беа во минатото од плавата нели Соер и ја зеде пушката и му остана во рацете после блесокот
исто и чамецот, а исто и кога беше Џон ранет остана ранет и компасот што му го даде Ричард го имаше во рацете

значи објаснување: се што се во контакт тие останува со нив во секој временски период

мое мислење
И јас помислив на то.Посебно ко ми текна дека во контакт се и со островон и го влечат со себе низ времето. :)

Две прашања:

Колку шо памтам јас Бен не беше биолошкиот татко на Алекс туку само ја украде од Русо.

Колку шо памтам јас Бен не беше биолошкиот татко на Алекс туку само ја украде од Русо.

Дане си грешка, мислам дека Бен е биолошки татко.
Можит сум грешка ама мислам дека Бен е таткото на Алекс.

Јас мислам дека Бен и ја зема ќерката на Русо и си ја претставуваше како негова биолошка ќерка. А всушност не е.
Ја зема за да и даде подобар живот нели отколку што Русо ќе и обезбеди.

Мислам дека Алекс не е ќерка на Бен.

А плачеше кога умре нормално. Тој ја исчува како ќерка. 20тина години ја чуваше и се грижеше за неа.
Мора да се оплакува само биолошката ќерка? :)

Добро тоа е мое мислење!

Россонерка има така малце логика само тој може не ја има земено за таа да има подобар живот туку за да има повеќе луге во неговата банда, така ги земаа и малите деца кои беа паднати од Авионот уште по почетокот на серијата

Само ако Бен не му е биолошки татко на Алекс немаше толку да се налути и толку да ја жали на Алекс ко умре.

Само ако Бен не му е биолошки татко на Алекс немаше толку да се налути и толку да ја жали на Алекс ко умре.
И јас мислам така.Ама со Лост никогаш не сме на чисто.Пооооп изненадување.:)

Россонерка има така малце логика само тој може не ја има земено за таа да има подобар живот туку за да има повеќе луге во неговата банда, така ги земаа и малите деца кои беа паднати од Авионот уште по почетокот на серијата

?!
Дали стварно мислиш дека смртта на небилошко дете е помалце болна од таа на биолошко ?

Добра, има нелколку нелогичности ама сепак добра епизода.

Мало спојлерче
Штом храната од кампот исчезнува со секој нов блесок, зошто тогаш и сплавот кој го зедоа од иднината не исчезна кога се вратија 18 години во минатото, па да пливаат до островот? :D
Тебе сега ти текна за ова? Што кога им ги поврзаја рацете, како останаа со врзени раце тогаш? Па компасот што му го даде Ричард? Раната на ногата? Тибам нелогичниот!!!

Да се разбереме.

1.Интеракцијата на Ричард со Џон во минатото беше интересна,и spot-on.

2.Претставувајќи дека Сојер го видел раѓањето на Арон,и притоа губејќи минута време на веќе видена сцена,е едноставно досадно.

И не ми е уште нешто јасно,Lost е прилично комплицирана серија,и бара многу мозгање и теории од гледачите.
Зашто тогаш мораа ДА СПЕЛУВААТ дека Русо е всушност Русо?

Мислам,со тоа што видовме француски јазик на скршените работи на плажата,и спасувачки брод со Французи,и жена со 4 машки...мораше на крај "драматично" да заврши,иако уште пред 3 минути знаевме дека е Русо.

Но Lost формулата е,после тиње епизода,следува некоја спектакуларна :zlo:

Баш така, тоа со Русо ми беше ептен глупо, да не речам најглупо. Исто и со адвокатите кои на Кејт му бараа да прави тест за да видат дали е мајка на Арон, знаев дека Бен ги испратил, оти само така може да ја натера Кејт да се врати во Островот.

И јас мислам така.Ама со Лост никогаш не сме на чисто.Пооооп изненадување.:)
Е добро де вие, што ако не му е биолошка ќерка? Кога овој ја растел уште од мала? Не мора да значи дека ако не му е ќерка нема да е лут, и треба да се смее...

Вистинско прашање е, што кур бара Џин жив? Нели тој беше во бродот кога експлодираше, или мораа да го врадат заради гледаноста во Кореа да не падне? Не гледам логика што го вратија...

?!
Дали стварно мислиш дека смртта на небилошко дете е помалце болна од таа на биолошко ?

Па зборвиме за на филм :) и Бен глумеше како бесчуствителен и бестрашен и сезнајко така да по некоја логика....
Незнам, незнам во Лост изненадувања на кило!!! и пак не мојме да ги довагаме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom