LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
?!
Дали стварно мислиш дека смртта на небилошко дете е помалце болна од таа на биолошко ?

Точно, тоа им го пишав и јас, ама си ме претркал.

Ке биде интересно Џин да не е во исто време со другите :)

Тебе сега ти текна за ова? Што кога им ги поврзаја рацете, како останаа со врзени раце тогаш? Па компасот што му го даде Ричард? Раната на ногата? Тибам нелогичниот!!!

Вистинско прашање е, што кур бара Џин жив? Нели тој беше во бродот кога експлодираше, или мораа да го врадат заради гледаноста во Кореа да не падне? Не гледам логика што го вратија...

Компасот е друга работа, компасот се вртка во серијава уште од 3тата сезона и е клучен детаљ. А раната брзо заздрави исто поради влијанието на островот... како што го опорави Џон и ја опорави ниѓерката.

Во врска со твоето вистинско прашање, хм ајде вака ќе направиме... и јас ќе ти поставам прашање. Зошто не пукна пиштолот кон Мајкл и после два покушани истрели? Затоа што островот едноставно не дозволува да умрат некои од ликовите. Инјорсељофејс. :D

Компасот е друга работа, компасот се вртка во серијава уште од 3тата сезона и е клучен детаљ. А раната брзо заздрави исто поради влијанието на островот... како што го опорави Џон и ја опорави ниѓерката.

Во врска со твоето вистинско прашање, хм ајде вака ќе направиме... и јас ќе ти поставам прашање. Зошто не пукна пиштолот кон Мајкл и после два покушани истрели? Затоа што островот едноставно не дозволува да умрат некои од ликовите. Инјорсељофејс. :D

[спојлерисај го ова] Што е твоето прашање? Сам си даде одговор, ама тоа погоре за чамецот ти беше глупо, не не, не ти беше глупо туку беше на твое ниво :). Ајде батали го компасот, што е за јажињата со кои им беа поврзани рацете? [/престани да го спојлерисуваш ова]

Интересното е, како е можно crew members да бидат убиени во иднината а кога ке се вратат во минатото да се мртви?

Колку шо памтам јас Бен не беше биолошкиот татко на Алекс туку само ја украде од Русо.
Точно така ќерката на Русо беше грабната од the others и беше лажена дека Бен и е татко тоа го тврдам:wink:

[спојлерисај го ова] Што е твоето прашање? Сам си даде одговор, ама тоа погоре за чамецот ти беше глупо, не не, не ти беше глупо туку беше на твое ниво :). Ајде батали го компасот, што е за јажињата со кои им беа поврзани рацете? [/престани да го спојлерисуваш ова]

Интересното е, како е можно crew members да бидат убиени во иднината а кога ке се вратат во минатото да се мртви?

Види си репутација... ионака немаше да го знаеш одговорот на прашањето. (A)

А во врска со твоето прашање, врати се две епизоди назад кога Фарадеј го објаснува феноменот и ќе го дознаеш одговорот, нубче едно. Него, овој косоокиот од бродот што дојде Мајлс штом бил претходно на островот тогаш, кога се вратија во времето на инцедентот со бомбата морал да биде на приближно иста возраст со таа плавушата, другарка му. Единствен косоок во кампот беше оној водителот, во how to видеата... но, Халифакс е престар, можеби имал син? :D

А во врска со твоето прашање, врати се две епизоди назад кога Фарадеј го објаснува феноменот и ќе го дознаеш одговорот, нубче едно. Него, овој косоокиот од бродот што дојде Мајлс штом бил претходно на островот тогаш, кога се вратија во времето на инцедентот со бомбата морал да биде на приближно иста возраст со таа плавушата, другарка му. Единствен косоок во кампот беше оној водителот, во how to видеата... но, Халифакс е престар, можеби имал син? :D

Па има син, не го виде во првата епизода во првата сцена? Мислам дека е Мајлс.

Па има син, не го виде во првата епизода во првата сцена? Мислам дека е Мајлс.
Колку што видов јас тоа бебе не беше од жолта раса и немаше коси очи.
:toe:

едит:баш сега ја гледав сцената.Дефинитивно не е од жолта раса бебето.

Колку што видов јас тоа бебе не беше од жолта раса и немаше коси очи.
:toe:

едит:баш сега ја гледав сцената.Дефинитивно не е од жолта раса бебето.

Не, не секако дека не е од жолта раса видиго какво е

Добро бе ти играш глуп или ... ? Јас те прашувам едно ти сосема друга работа ми одговараш. Додуша тебе ништо не те прашам туку другите форумџии, тебе само ти појаснив дека си глуб. :) Оти се избуна/загубе со тоа бродот.

Факинг тајм травел, ужувајте ќе оди Лок сега во Орxид и ќе среди си :smir:

Вистинско прашање е, што кур бара Џин жив? Нели тој беше во бродот кога експлодираше, или мораа да го врадат заради гледаноста во Кореа да не падне? Не гледам логика што го вратија...

Го вратија кореецот за Сан да има причина да се врати на островот. Некако ке дознае дека Џин сеуште е жив.
Спорет тоа, треба и нигерот Мајкл да е жив.

Него не ми текнува, Пени е ќерка на Видмор?
Ако е, тогаш Бен би требало да ја убие, дека нели сака да му се одмазди на Видмор што он ја уби неговата.

Инаку мене најинтересно ми беше среќавањето на Лок со Видмор, кога имал 20години. :))))
-Видмор тргни ја пушката. -Чарлс Видмор ти е името? - Да. -Мило ми е. :)

Предходно Видмор им избега на Лок и Соер. Лок несакаше да пука во него, а Соер за малце не го погоди. :D

ајде бе не постирајте за тоа што сте прочитале :pos2::pos2:
Туку некој превод да не има за четврта епизода.
п.с. По можност Македонски, ако не Српски, а ако немојте Српски тогаш Хрватски :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom