LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Најбрз превод има на www.prijevodi-online.org

Иначе сцените од Островот ми се каде каде поинтересни отколку сцените со Бен/Џек/Кејт/Хуго/Саид/Сан. Главните ликови од првите 4 сезони во сенка на „споредните“. Крајот беше закон, после секој блесок едвај чекам да видам во кое време се појдени... Само се прашувам... Можат во иднината да „скокнат“? Наскоро очекувајте и во античко време (статуата ќе се објасни сезонава :pipi:)

А и очигледно вистина е тоа што рече Даниел дека не може да се промени минатото, шо значи не очекувајте средби и комуникација на преживеаните... Е сеа ова со Џин ме буни... Зошто кога се сретнаја во „иднината“ со Русо не се препознаа?

Најбрз превод има на www.prijevodi-online.org

Иначе сцените од Островот ми се каде каде поинтересни отколку сцените со Бен/Џек/Кејт/Хуго/Саид/Сан. Главните ликови од првите 4 сезони во сенка на „споредните“. Крајот беше закон, после секој блесок едвај чекам да видам во кое време се појдени... Само се прашувам... Можат во иднината да „скокнат“? Наскоро очекувајте и во античко време (статуата ќе се објасни сезонава :pipi:)

А и очигледно вистина е тоа што рече Даниел дека не може да се промени минатото, шо значи не очекувајте средби и комуникација на преживеаните... Е сеа ова со Џин ме буни... Зошто кога се сретнаја во „иднината“ со Русо не се препознаа?

Едвај го чекам тоа..:vozbud::vozbud:Нормално дека Џин ќе ја препознае а она не:toe:

Едвај го чекам тоа..:vozbud::vozbud:Нормално дека Џин ќе ја препознае а она не:toe:

Мислев на тоа во иднината кога ќе паднат со авионот. :smir: Иако сепак 16 години и не се малце...

Одлично,и ми се допаѓа теоријата дека Статуата со 4 прсти е всушност ногата на Sawyer.
Remember,тој нагази срча/растение итн... на прстот во втората епизода,па можеби патувајќи низ времето ќе стори нешто екстра-благородно,и ќе му изградат статуа.

Малце refresh, која беше статуата со 4 прсти?? во која епизода се појави??

Мали ко одеа бе на другата страна на островот Саид и Сан мислам и ја видоа статуата со 4 прсти...не знам точно во која беше.:)

Ај бе некој?:raz:
Ќе ти дајт бе некој, ако чекаш линковите да ти се сервирани вака ќе напињаш.
Земи види сајтови како mininova.org, zamunda.net, torrentz.com итн итн, еднаш ќе научиш каде излегуваат торенти и ќе си знаеш за секоја недела.:smir:

Уффф многу јака епизода јас мислам дека Бен го зема Арон за да ја наговори Кејт да се врати на островот,а Сан би требало да врати одкога ке дознае дека јапанацов е жив(незнам како ке дознае само претпоставка):toe:
п.с Најдобар цитат беше на Соер
-Thank you lord(god)....после блесокот доаѓа бура
-I take that back:pos2::pos2::pos2:

Не е Јапонец бе скакулецот...(Јужен)Кореец е.
:toe:

Иначе очеквам доста од епизода 7
The Life and Death of Jeremy Bentham :vozbud:

w00t сеа ја симињам 4тата :D
btw имате торент на zamunda.net, ако ви треба user пиши пп:helou:

Добра, има нелколку нелогичности ама сепак добра епизода.

Мало спојлерче
Штом храната од кампот исчезнува со секој нов блесок, зошто тогаш и сплавот кој го зедоа од иднината не исчезна кога се вратија 18 години во минатото, па да пливаат до островот? :D

Добра, има нелколку нелогичности ама сепак добра епизода.

Мало спојлерче
Штом храната од кампот изчеснува со секој нов блесок, зошто тогаш и сплавот кој го зедоа од иднината не изчезна кога се вратија 18 години во минатото, па да пливаат до островот? :D

Штом почнаа да се вадат на time-travel ефектот сега ќе има дупки колку сакаш.

Јас мора да признаам дека сум малку збунет и губам интерес полека полека... Во центарот на вниманието дојде оној јадникот Даниел Фарадеј кој не знае ништо за ништо, а му требаат 3-4 минути за да каже реченица од 3 збора. Ме интересира онаа 6-ката што излезе од островот + Сојер + Џек и тука негде завршува кругот на ликови кои се интересни за пратење и кои треба да бидат во центарот на вниманието.

И потребни се некои одговори, сите одговараат со незнам, појма немам, или знам ама немам време сега да објаснувам, или знам ама нема да ме разбереш... Беше интересно и тоа, првите 4 години...

Тоа што сакав да кажам уствари е дека не сум задоволен од почетоков на сезонава и се надевам дека ќе биде подобро натаму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom