LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Врти, сучи пак за се се криви американците! :D

Добар почеток на сезоната, конечно се дочепав до епизодите и ги изгледав. Се испостави точна теоремата дека нелогичностите ќе ги објаснат со time travel или teleportation. Ајде да видиме дали ќе останат доследни и следните епизоди ќе бидат така добри.:D

Еј луге има ли некој добар торент од сезона 2. Ај ако знае некој нека ми пиши пп. фала однапред

Има некој превод за последнава сезона на Lost што моментално иде, или идеше на А1 (не сум информиран дали уште иде, бидејќи не ја гледам). Еден мој другар ја има цела сезона ама нема превод, па бидејќи е слаб со англискиот ме замоли да му најдам. Сите кои можат да помогнат ќе бидат добредојдени :salut:

Епизодиве се се` подобри..
"Hello Jin. I'm Danielle.. Danielle Rousso."
:vozbud:

Превод српски,хрватски,македонски anyone?:toe:

На кој сајт најбрзо ваѓаат превод?

после гледање на епизодава задоволен сум
интересно ова тајм травел
се и сешто видоа
и Џин жив да биде не очекував
ама Бен ги мотат сите уште како што сака

Добро е шо новите мистерии почнаа брзо да ги откриваат. Како на пример со личноста шо сакаше на Kate да му го земи Aaron.

Инаку според мене просечна епизода, освен крајот.
Претпоставував дека Jin ќе испадни дека е жив, ама ни на крај памет не ми текна дека Danielle (ќе) :) го спаси.

Оууу мај факинг гад...ЛОСТ УСТАВ...:vozbud:

Косоокиот е жив.Јееес.Плус знаев дека се вратени во времето на доаѓање на француската експедиција уште ко беа во спасувачкион чамец.И Русо се врати...16 години помлада...
:vozbud::vozbud::vozbud:

Изгледа ќе гледаме "престрелка кај ОК коралот" во следната епизода.Сан многу насобран бес имат...
:vozbud:

Еве на кој му требат Српски преводи за филмот.

И, ако може некој линк од Торент за 4тата епизода од 5тата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom