LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Еве ги торентите за овие кои неможат да ги најдат.

Само немој некој спојлери да пишал!

:helou: ...еве Хрватски преводи.. :tv:

eве ви.. само преку цитираното навратете се назад на сините стрелки и ќе отидете до линкот каде имате епизоди и преводи..

за тие што ги сакаат епизодите

www.zamunda.net

преводи на www.divx-titlovi.com

И ај не досадвајте поќе со то и не прајте филм со тоа црното на нерви ми оди , не бидете во лост филм до толку.

Од адреналински аспект, топ епизоди, ко и секош. Ама ко да не е ЛОСТ веќе, го нема тој специфичен шмек, појче накај акција и Sci-Fi корни сеа... А и секој од нас предвидуваше дека вака ќе се движи дејството, т.е дека ќе има тајм тревл. Ќе видиме ајде, рано е... Сепак не очекувајте дека ќе станува се подобро, бидејќи мистериите секогаш се повозбудливи од одговорите, а тие следуваат... Добри цитати во премиерава инаку, посебно ко и ја кажа Хуго вистината на мајка му, сум се пресмеал...

П.С Женана на крај = Џејкоб?

Ooooфффф леееее ќе има ли крај серијава некад.
Се си мислам дека нема.

Ова интересно е со патување низ времето. Ама ајде еднаш патуваа кога го сврте Бен тркалото. Али постојано сега си се менува времето самото. Зашто? :) Доста ќе беше да отидоа во иднината или сегашноста и толку. Вака се се испреплетува. Не се знае што е што. Мора вајда да има причина кога да се движи времето...
Али ајде ќе го чекаме крајот. Сме гледале до сега ќе издржиме уште година и нешто :pos:.
А која е таа жената со бела коса. Во месарницата и во црквата што беше? Се појавила до сега во филмот?
Се иам појавено бабата и порано. http://watchinglostonline.com/episode-38-flashes-before-your-eyes/:helou:

Од адреналински аспект, топ епизоди, ко и секош. Ама ко да не е ЛОСТ веќе, го нема тој специфичен шмек, појче накај акција и Sci-Fi корни сеа... А и секој од нас предвидуваше дека вака ќе се движи дејството, т.е дека ќе има тајм тревл. Ќе видиме ајде, рано е... Сепак не очекувајте дека ќе станува се подобро, бидејќи мистериите секогаш се повозбудливи од одговорите, а тие следуваат... Добри цитати во премиерава инаку, посебно ко и ја кажа Хуго вистината на мајка му, сум се пресмеал...

Епизодите од петава сезона се добри,ама стварно многу ја тупат,па гледаноста на премиерава на петта сезона е 11 милиони гледачи(споредено со 16 милиони кои ја гледале премиерата на 4 сезона)...А,логично да објаснат се,не вервам,освен ако не нашле начин стварно да патуваат низ времето.:toe:

За последното може да биде.Според мене би чекал уште 5000 епизоди ако треба само да ги дознаам сите мистерии околку островот се надевам дека продуцентите ке си го одржат зборот и ке отркијат се што е можно.
п.с Time travel збунува:nesvest:

интересно продолжи 5 тава сезона
ама само колку многу се оддалечи од почетната приказна серијава
не треба да претераат со сезони премногу

инаку како се прават црните ? :kesa:
:smir:

интересно продолжи 5 тава сезона
ама само колку многу се оддалечи од почетната приказна серијава
не треба да претераат со сезони премногу

инаку како се прават црните ? :kesa:
:smir:
Во Напреден Уредувач имаш иконче
spoiler.gif
.

Ја гледав и втората епизода. Кога ќе размислам баш и не е премногу возбудлива, иако на секои две минути се сменуваат приказните од една во друга.
Третата да не разочара само. Очекувам да биде далеку подобра.
Полош беше стартот оваа сезона, за разлика од другите.

Очекував повеќе и не сум задоволен во целост, ќе видиме како ќе се одвива серијава понатаму.

сигурно е дека ќе се вратат, без сомнение, само да не ја тупат многу.Тоа со патувањето е интересно направено, сигурно мора Џон да умре (?!) па да престане тоа

Немој да ни се случи Призон Брејк со враќањево само.

Да не ги чепкам нелогичните теории за временско патување на Даниел (ако не се случило,нема да се случи),само ќе се навратам на еден прилично апсурден момент.

Sun : You must take care of them!

Kate : Wait,just what kind of a person YOU THINK I AM?!

^
и ова доаѓа од жената која си го уби таткото,немаше проблем да биде ладнокрвна кон маршалот и да лаже пред судница (а воедно и целиот свет).
Јас лично,ќе паднев на земја од смеа.

Да се надеваме на подобри/покреативни/без холивудски моменти на прекинувања епизоди.

Јас некако не сум во тек, овие новите 3 епизоди каде ги гледавте?

Ќе си чекам подобро на Тв се надевам во блиска иднина ќе ги дадат:helou:

Јас епизодиве ги гледам на abc.com, со супер квалитет ги имаш сите 5 сезони, и има и други серии да гледаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom